Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Poco F7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Eddig is értettem, úgy látszik, ez neked nem tűnt fel...
Pont arról beszéltem korábban is, hogy ez nem kliens oldalon kell, hogy történjen, pont azért, amit később is írsz, mert így a cím szabadon módosítható, és mivel ez így van, minimum egy ellenőrzés szükséges még szerver oldalon, akkor meg totál értelmetlen volt az egész. Azt próbáltam az értésére adni, hogy ha már úgyis megadja a júzer a címet, akkor abból PHP-vel épp az általa mutatott kód segítségével legenerálható a cím, és eltárolható adatbázisba, teljesen felesleges és veszélyes ezt kliensoldalra bízni, arról nem is beszélve, hogy ennek a címnek a legenerálása régen rossz, ha releváns időt vesz igénybe szerveroldalon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Formula-1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vírusirtó topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetőváltásokat jelentett be az Intel
- Milyen széket vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest