Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Aethelstone
üzenetére
Hmmm. Lehet, hogy rosszul fogalmaztam.
Nem a JSP-t akarom megtanulni elmélyedés címszó alatt, hanem majd a későbbiekben szeretnék pár weboldalt összedobni JSP alatt.
Előtte természetesen végigrágom magam kb. a HelloWorld-től a Spring-ig.
Csak az érdekelne, hogy szerintetek mennyire lehet alapozni az EE + JSP-re most, hogy dobja az Oracle. -
Sziasztok!
Egy kis tanácsra lenne szükségem Java téren.
El akarok mélyülni a programnyelvben, és hosszabb távon szeretnék pár (egyelőre hobbi) projektet megvalósítani JSP alatt.
Ez ha jól tudom, akkor a Java EE része, amit viszont épp most dob ki az Oracle, és adja oda az egészet az Eclipse-nek.
Szóval hosszabb távon megéri erre építeni? Tudom, hogy van egy rakás nyelv webfejlesztéshez, de érdekel a Java. Viszont így most vakarom egy kicsit a fejem, hogy mi legyen... -
Sziasztok!
Indulóra szeretnék egy kis segítséget kérni, mert így ismeretlenül kicsit el vagyok veszve a JAVA világában.
Hol érdemes nekiállni? Van némi programozói tapasztalat, de inkább webes területen (PHP, JS, stb.)
A natív része érdekelne inkább (ui, adatbázis távoli elérés, stb.)Ezekhez érdekelne valami használható anyag. Neten találtam rengeteg tananyagot, de így elsőre az sem nagyon tiszta, hogy melyikkel kellene foglalkoznom.

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Új iPhone 15 Pro Max 1év garanciával
- Gainward GeForce RTX 5060TI Ghost 8GB Garanciával!
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 8/256GB
- Új csak kipróbált Ulefone Armor 28 ultra 16/1TB amoled kijelző, 120w töltés ütésálló
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest