Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Aethelstone
üzenetére
Hmmm. Lehet, hogy rosszul fogalmaztam.
Nem a JSP-t akarom megtanulni elmélyedés címszó alatt, hanem majd a későbbiekben szeretnék pár weboldalt összedobni JSP alatt.
Előtte természetesen végigrágom magam kb. a HelloWorld-től a Spring-ig.
Csak az érdekelne, hogy szerintetek mennyire lehet alapozni az EE + JSP-re most, hogy dobja az Oracle. -
<Lacy85>
addikt
Sziasztok!
Egy kis tanácsra lenne szükségem Java téren.
El akarok mélyülni a programnyelvben, és hosszabb távon szeretnék pár (egyelőre hobbi) projektet megvalósítani JSP alatt.
Ez ha jól tudom, akkor a Java EE része, amit viszont épp most dob ki az Oracle, és adja oda az egészet az Eclipse-nek.
Szóval hosszabb távon megéri erre építeni? Tudom, hogy van egy rakás nyelv webfejlesztéshez, de érdekel a Java. Viszont így most vakarom egy kicsit a fejem, hogy mi legyen... -
<Lacy85>
addikt
Sziasztok!
Indulóra szeretnék egy kis segítséget kérni, mert így ismeretlenül kicsit el vagyok veszve a JAVA világában.
Hol érdemes nekiállni? Van némi programozói tapasztalat, de inkább webes területen (PHP, JS, stb.)
A natív része érdekelne inkább (ui, adatbázis távoli elérés, stb.)Ezekhez érdekelne valami használható anyag. Neten találtam rengeteg tananyagot, de így elsőre az sem nagyon tiszta, hogy melyikkel kellene foglalkoznom.

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Powerbank topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Diablo II: Classic és Resurrected
- sziku69: Szólánc.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Xiaomi Poco X7 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G SM-S918B/DS 12GB 512GB Phantom Black Gyári független Garancia Dodozában
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest