Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
<Lacy85>
üzenetére
Java EE-ben JSF van, használható, de nincs benne túl sok perspektíva szerintem. Ahogy úgy általában a Java alapú frontend fejlesztésben.
Elhangzott már a GWT és Vaadin, előbbi alacsonyabb szintű, jól kiforrott megoldás, utóbbival gyorsan lehet használható frontendet készíteni.
Van még sok egyéb, pl. a Play fw, vagy az Apache webes frameworkök mint Struts/2, Wicket, Tapestry, Stripes.
Ott van a Spring (web) MVC pl. thymeleaffel.
Én már nem tervezek/fejlesztek új projekten java alapokon frontendet, a legtöbb esetben java az API-kat szolgáltatja, valamint a middleware-t, backendet, a frontend pedig böngészőben fut valamelyik javascript alapú frameworkön/libraryben megvalósítva, pl. React, Vue.js vagy Angular valamelyikében.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő