Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Ez így nagyon messze van.. Ha socket osztállyal akarod megoldani, akkor a HTTP protokoll szükséges részeit neked kell implementálnod. Nem véletlenül mondtam a HttpURLConnection tippet.
Itt egy példa fájl letöltés : [link]Itt a HttpURLConnection osztály leírása. Ott a lényeg a getResponseMessage() és a getResponseCode(), ami a HTTP válaszkódot tartalmazza.
-
Lortech
addikt
GET és POST a HTTP GET ÉS HTTP POST metódusok. Annyi a dolgod, hogy a kapcsolat felállításnál / lekérésnél beállítod valamelyiket. A lényegi különbség, hogy GET esetén maga az URI tartalmazza a paramétert ( pl index.php?x=10), POST esetben pedig a lekérés törzsébe kell tenni. Ha a HttpURLConnection osztállyal csinálod, akkor ennek a setRequestMethod metódusával kell beállítanod.
Cookie kezelés annyi, hogy a lekérés fejlécében (header) kell elhelyezni a cookiet ("Cookie"), eredménynél pedig kiszedni a headerből ("Set-Cookie").
Hibakódot úgy kapod meg, hogy a lekérés küldése után a HttpURLConnection példányod getResponseCode() függvényét meghívod és megvizsgálod, hogy milyen HTTP válaszkódot ad vissza. A HttpURLConnection osztály tartalmazza az összes lehetséges válaszkódot statikus mezők formájában, pl: HttpURLConnection.HTTP_OK (200-as kód) azt jelenti, hogy teljesíthető volt a lekérés. -
loszerafin
senior tag
Szia
Linux alá NetBeans5.5
http://www.netbeans.org/
Nálam néha lefagy, akkor bezárom a konzolt, amiből indítottam, és akkor újra konzol ablak, netbeans.
Javas ''könyv'':
http://java.sun.com/docs/books/tutorial/
Feladatgyűjtemény: nem ismerem a Juhász-... félét.
De:
http://www.javapassion.com/javaintro/#Software
Igaz, ezt se próbáltam...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Forza Horizon Xbox Limited Edition Controller Új! Bontatlan!!
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB GARANCIÁLIS, DOBOZZAL, SZÁMLÁVAL
- Asus ExpertBook B1403 Core i7 notebook bontatlan dobozában eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB SSD/Súly 0.966,5kg
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi