- Ilyen lesz a Fairphone 6
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dantes
tag
Jó, abban igazad van, hogy általános esetben, ha tényleg egy értelmes ciklusmag van, akkor a benne deklarált változók nem jönnek létre és szünnek meg minden iterációban. Ezt inkább csak szemantikailag lehet így képzelni.
A te hozzászólásodban meg az zavart, hogy csak simán kiraktad a ciklusmagból a változót.
Már így is túl sok volt erre a kérdésre. -
Lortech
addikt
Nem, nem mondtam ilyet.
Még azt sem mondtam, hogy pont ezt csinálja a fordító. C# alatt megmondom neked assemblyre, java-nál nem tudom. Szemantikailag viszont így kell elképzelni. Ha mondjuk egy újabb blokkba rakod az egészet, akkor mindjárt nem látszik kívülről..., de tök mindegy, nem találgattam, csak választ adtam, hogy kell elképzelni.
De te aztán még úgy jól tudod, írsz egy totál hülyeséget aztán én vagyok a hülye..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Nintendo Switch 2
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Sweet.tv - internetes TV
- One mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest