- Mobil flották
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
skoda12
aktív tag
-
PandaMonium
őstag
válasz
chabeee #5274 üzenetére
Concurrency -ben nem nagyon vagyok otthon, de mivel más még nem válaszolt igyekszem segíteni, aztán majd jönnek a profik és megmondják, hogy kéne rendesen: Szerintem csinálj egy singletont ami a thread workereket tárolja és a singletonon keresztül letudod kérni az egyes workereket, a változóikat pedig egy egyszerű getter-el megszerzed.
-
válasz
chabeee #5088 üzenetére
Két lehetőséged van: vagy csinálsz egy külön osztályt a koordinátához és egy JsonDeserializert (van rá példa a Gson doksiban), ami az elegáns megoldás; vagy egy List<Double> tagváltozót raksz az osztályba, és kézzel kezeled utána. Ehhez TypeTokent kell használnod, amiről szintén van leírás. (Telefonnal csak ennyire futja, bocsesz.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest