Hirdetés
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
Úgy néz ki, sikerül megpatkolni. A jetty által system class-ként alapértelmezetten beállított cuccokat kicsaptam.
webapp.setSystemClasses(new String[0]);
Így minden class a webappok saját classloaderével töltődik be, még a RuntimeDelegate singletonból is készül 1-1 példány a webappokban. A PermGen szépen megugrott ennek hatására.

Kicsit pazarló, és talán drasztikus lépés, de úgy tűnik most működik. Még kicsit játszok vele.Az kavart meg, hogy a RuntimeDelegate javaxos package-ben volt, míg a resteasy-s leszármazottai org.jboss... package-ben voltak. Kiderült, hogy a RuntimeDelegate IS a resteasy része. Abban a hitben voltam a package alapján, hogy ez valami jdk-s cucc. És mivel a default jetty beállítások miatt ez a system classloaderrel töltődött be, meg sem fordult a fejemben, hogy ez a resteasy libből jön.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPhone 13 128GB Akku: 84%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- !BONTATLAN! Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Márványszürke (Marble Gray)
- P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjolv gar
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS945, 92% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Kissé sérült iPhone XR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest