Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
Úgy néz ki, sikerül megpatkolni. A jetty által system class-ként alapértelmezetten beállított cuccokat kicsaptam.
webapp.setSystemClasses(new String[0]);
Így minden class a webappok saját classloaderével töltődik be, még a RuntimeDelegate singletonból is készül 1-1 példány a webappokban. A PermGen szépen megugrott ennek hatására.

Kicsit pazarló, és talán drasztikus lépés, de úgy tűnik most működik. Még kicsit játszok vele.Az kavart meg, hogy a RuntimeDelegate javaxos package-ben volt, míg a resteasy-s leszármazottai org.jboss... package-ben voltak. Kiderült, hogy a RuntimeDelegate IS a resteasy része. Abban a hitben voltam a package alapján, hogy ez valami jdk-s cucc. És mivel a default jetty beállítások miatt ez a system classloaderrel töltődött be, meg sem fordult a fejemben, hogy ez a resteasy libből jön.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- További aktív témák...
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 2025.11.13 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 4070 / 4080 / 4090 / 5070Ti / 5080)
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő