Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
Úgy néz ki, sikerül megpatkolni. A jetty által system class-ként alapértelmezetten beállított cuccokat kicsaptam.
webapp.setSystemClasses(new String[0]);
Így minden class a webappok saját classloaderével töltődik be, még a RuntimeDelegate singletonból is készül 1-1 példány a webappokban. A PermGen szépen megugrott ennek hatására.
Kicsit pazarló, és talán drasztikus lépés, de úgy tűnik most működik. Még kicsit játszok vele.Az kavart meg, hogy a RuntimeDelegate javaxos package-ben volt, míg a resteasy-s leszármazottai org.jboss... package-ben voltak. Kiderült, hogy a RuntimeDelegate IS a resteasy része. Abban a hitben voltam a package alapján, hogy ez valami jdk-s cucc. És mivel a default jetty beállítások miatt ez a system classloaderrel töltődött be, meg sem fordult a fejemben, hogy ez a resteasy libből jön.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest