- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Ok, ha megfordítod, SVN mellett mi szól? Egyet tudok mondani, az egyszerűséget, ami abból fakad, hogy nem dvcs. Talán még a részleges checkout, ha valakinek ez szempont.
A git szerintem a legtöbb dolgot jobban tudja, flexibilisebb, rengeteg parancs van, végtelenségig paraméterezhető, gyors, hatékony, mindenre ráhúzható. Komplex problémákat lehet vele megoldani viszonylag egyszerűen. Egyszerűen git > svn.
A szakma SVN-nel szemben ezt preferálja egy ideje, legalább is az a rélsze, amivel én találkozom. Enterprise nyilván lassabban mozdul. Open source közösség egyre inkább ezt preferálja, github kb. megkerülhetetlen manapság, ha kimaradsz, lemaradsz - az eredeti kérdés szempontjából ezt tartom lényegesnek.
Konkrét előnyét is éreztem mostanság az elosztottságnak, normálisan tudtam dolgozni olyan ügyfélnek, akinek a repójához VPN kell (ez a VPN elég trükkös, és igencsak megnehezíti az életet, ha megy). Házon belül több fejlesztővel (folyamatos) VPN elérés nélkül tudtunk dolgozni, egymásnak reviewzni a saját workflownkban, saját eszköztámogatással az ügyfél dolgaitól teljesen függetlenítve magunkat, minden probléma nélkül, elegáns megoldással.
Egyébként most kéne presaleselnem egy svn > git átállást ügyfélnek, az anyagot lehet, hogy megcsinálom, de simán nem erőltetem (nem támogatom), mivel kis, központosított csapatuk van, erőforráshiánnyal, és mást tartok magasabb prioritásúnak. Szóval azért nem vagyok git hívő, csak használom, és látom, hogy jó.
Arról meg szó sem volt, hogy húzza le magát valaki, mert SVN-t használ, eredeti felvetés az volt, hogy érdemes-e git-et tudni.
Én Gradle mellett nem érveltem, mert nem érzem szükségét, ős Mavenes vagyok amúgy. Még a hello worldöm is multimodule maven projekt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Robotporszívók
- Formula-1
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - AQUA garancia 2026.04.20
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Eladó iPhone 13 Pro 128GB független alaplap tesztelt
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest