Hirdetés
- iPhone topik
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave-11
tag
Sziasztok!
Gyakorolgatok éppen, és azt szeretném megtanulni, hogy a getResource() függvény segítségével hogyan érjek el ilyen forrásállományokat, és azokat kezelni tudjam a programjaim segítségével.
A problémát igazából most az okozza, hogy rengeteg féle-fajta megoldást találok a neten, nem tudom melyik lenne a jobb, plusz sajnos még egyiket se sikerült megvalósítanom
De most ne is ragadjunk meg egy konkrét kódrészletnél, inkább elmondom mit szeretnék.
Konkrétan egy Maven projektet hoztam létre, van benne két mappa amit használnék, az src/main/java, ugye ide mennének az osztályaim, és az src/main/resources, ide pedig a forrásállományok. A forrásállományok mappájába létrehoztam egy sima szöveges fájlt, res01.res névvel, írtam bele 3 sort, ezt szeretném majd kiolvasni egy megírt osztály segítségével.
És akkor ami a kérdésem lenne, mi erre a legelterjedtebb módszer, illetve amit még nem értek, hogy a getResource() függvénynek milyen logika alapján kell megadni az elérési útvonalat?
Ha valaki saját választ ír azt nagyon megköszönöm, de ha linkeltek valami jó tutorialt nekem az is megfelel.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GAMER PC! i9-13900K / RTX 5080 / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- GAMER PC! i9-13900K / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold!
- 0PERCES! Evga RTX 2070 SUPER XC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest