Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Sk8erPeter #8071 üzenetére
a valódi kérdés nem az, hogy szerinted vagy szerintem mi a junior, hanem az, hogy aki majd megkérdezi, szerinte mi a junior
szerintem a junior az, akinek adott fejlesztés alatt álló szoftver esetén megmondják, hogy mi a konkrét feladata (írd meg ezt a 32 darab getter/settert) és azt végre tudja hajtani. a következő lépés, amikor már nem csak konkrét feladatokat tud elvégezni, hanem bizonyos fokig önállóan képes fejleszteni a programot, általánosabb feladatmegfogalmazásokat is képes megoldani (csinálni kell egy authentikációs modult, kb. így meg így működjön, ezek a paraméterek, stb.). ez a közepesen átsült szték vagy medium vagy mi...
szerintem nem az a junior, akit egyáltalán nem lehet használni a fejlesztéshez, csak betanul.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Synology NAS
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Nintendo Switch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Classic / Xbox 360
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest