- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
üzenetére
lyaly
Itt azért elkövettél pár olyan dolgot, amivel alá lehet vágni egy kitervelt rendszernek. Egyrészt - bár ismétlem magam - ez a generált kód... szerintem jobban jársz, ha egy kicsit veszed a fáradtságot, és megtanulod magad legyártani a kódot a táblák alapján, vagy fordítva.Ha már generáltál valamit adatbázis valami alapján, akkor nagyon észnél kell lenni, hogy mibe túrsz bele. Itt épp azzal babráltál, amivel nem kéne. Mellesleg nekem amiatt gyanús a metódusra akasztott annotációval, mert olyan, mintha félig, vagy egyáltalán nem értené, hogy máshogy akarod elnevezni. Ha már annotálod a cuccot, akkor az átláthatóságot is növeli, ha a mezőkre aggatod őket.
Az@Id mellé még odatenném a @GeneratedValue-t is, mert ezzel a legtöbb adatbázisnál tud auto increment-es típust használni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AOC Q27G3XMN 27" 180Hz 1440p gamer monitor
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 32GB RAM 1TB SSD! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest