Hirdetés
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
M_AND_Ms
üzenetére
Belepörgettem én is kíváncsiságból, mivel már sokszor előkerült itt is, de csak az első részbe.
Szerintem ez a "leegyszerűsített" magyar nyelvezet nem igazán segíti elő a későbbi továbbfejlődést. A magyar volta miatt is vannak benne olyan se füle, se farka meghatározások, kifejezések, amik szerintem csak félreviszik a dolgot a későbbiekben. Ha valaki komolyan java-t, programozást akar tanulni, megkerülhetetlen az angol nyelvű szakszöveg megértésének képessége, ezt el kell fogadni, és ne is legyen cél a megkerülése, mert később csak hátránya származik belőle.
Azt se mondanám rá, hogy biztos alapokat ezzel a könyvvel kell lerakni. Sok mindent próbál érinteni programozás témakörben, és még azon is túl, de éppen ezért sok mindent felületesen tárgyal csak, sem a JAVA rész nem erős benne, sem a bevezető részek. Nem helyettesít egy rendes bevinfót, egy rendes programozás alapozót, OOP alapozót.
Tele van olyan rövid, felsorolásszerű meghatározással, amik közül némelyik önmagában is meg tudna tölteni fejezeteket, és csak azért szerepel egy néhány soros meghatározás róla, hogy majd be lehessen vasalni.
Ez egy tankönyv, ez a legpozitívabb, amit el tudok mondani róla.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Villanyszerelés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házimozi belépő szinten
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő