Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Most untam meg, úgyhogy ezt is megkérdezem. hogyan lehet azt megcsinálni, hogy ott legyenek a cuccok, ahol én akarom??
Mert ugye ha az ember LayoutManager-t használ, akkor a méretet ignorálja a Java, és pl ez: BorderLayout.CENTER szépen kitölti az ablak 97%-át. holott én egy nyambvad rohadt csíkot akarok, amit vagy úgy érek el, hogy NORTH-ba rakok, vagy SOUTH-ba, de azok meg dock-olnak az ablak széléhez. Ha EAST vagy WEST van, akkor függőleges gombokat kapok meg TextField-eket. Ha nem használok Layout-ot (ami a legjobb lenne), a Java akkor is ignorálja a setLocation illetve setBounds metódusokat. Szóval mi is a jó megoldás? FlowLayout kiütve, mert sorba tudja csak rakni, GridLayout meg csak akkor működik ha a x a objektumot akarsz rárakni, de nekem egymás alatt kellene három. GridBagLayout annyi munkával járna, hogy akkor inkább berakok egy képet. Vagy az a megoldás, hogy egy BorderLayout.CENTER-be egy panel, ami BorderLayout-os és annak a CENTER-jébe egy újabb panel, ami szintén BorderLayout-os és annak a CENTER-jébe egy panel, ami az alsó dolgot tartalmazza. és a külsőnek a NORTH-jába e másik, a legkülsőbb panelnek a NORTH-jába pedig a 3. dolgot. Ennél egyszerűbbet még nem találtam. Aki tud jobbat, írjon!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Raspberry Pi
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest