Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Most untam meg, úgyhogy ezt is megkérdezem. hogyan lehet azt megcsinálni, hogy ott legyenek a cuccok, ahol én akarom??
Mert ugye ha az ember LayoutManager-t használ, akkor a méretet ignorálja a Java, és pl ez: BorderLayout.CENTER szépen kitölti az ablak 97%-át. holott én egy nyambvad rohadt csíkot akarok, amit vagy úgy érek el, hogy NORTH-ba rakok, vagy SOUTH-ba, de azok meg dock-olnak az ablak széléhez. Ha EAST vagy WEST van, akkor függőleges gombokat kapok meg TextField-eket. Ha nem használok Layout-ot (ami a legjobb lenne), a Java akkor is ignorálja a setLocation illetve setBounds metódusokat. Szóval mi is a jó megoldás? FlowLayout kiütve, mert sorba tudja csak rakni, GridLayout meg csak akkor működik ha a x a objektumot akarsz rárakni, de nekem egymás alatt kellene három. GridBagLayout annyi munkával járna, hogy akkor inkább berakok egy képet. Vagy az a megoldás, hogy egy BorderLayout.CENTER-be egy panel, ami BorderLayout-os és annak a CENTER-jébe egy újabb panel, ami szintén BorderLayout-os és annak a CENTER-jébe egy panel, ami az alsó dolgot tartalmazza. és a külsőnek a NORTH-jába e másik, a legkülsőbb panelnek a NORTH-jába pedig a 3. dolgot. Ennél egyszerűbbet még nem találtam. Aki tud jobbat, írjon!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Xbox Series X|S
- Hálózati / IP kamera
- C# programozás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/15,6" 144Hz kijelző
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB 512 SSD/TOUCH/13.5"/
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő