Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Hét évig frissül az új iQOO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bucsupeti
üzenetére
Kikapcsolódás (mármint sok órát bele lehet ölni), XML fetisisztáknak örömforrás, de mindenek felett egy Java build rendszer.
Amiben a legkisebb projekteket is tudja segíteni: 1) sablonokból (ún. archetípus) többszázféle projektet létre lehet hozni egyszerűen; 2) ha bármiféle libraryre szükséged van(*), csak megadod függőségként, a Maven levadássza, felhasználja a fordításnál, sőt akár egybe is csomagolja neked a programoddal; 3) ad egy egységes, mindenre kiterjedő keretet a fordításnak (előfeldolgozás -> fordítás -> tesztelés -> csomagolás -> archiválás), ami szabadon konfigurálható, és 4) tovább bővíthető szinte bármilyen célra(**).
Hatalmas változást hozott a Java fejlesztői munkáimban, hogy circa egy éve beleástam magam. Mindenképp ajánlom, hogy próbáld ki
És ha van valami konkrét kérdés, címezd ide, elég lelkes vagyok e kapcsán 
Egyébként a fentebbiek hatalmas projekteknél hatványozottan jól jönnek. Nincs is jobb, mint kézzel másolgatni többszáz dependenciát, és többtíz Ant projektet sokezer soros kézi szkripttel fordítani...
(*) A nyilvánosan elérhető csomagok között legegyszerűbben a search.maven.org-on tudsz keresni. Ez az ún. Maven Centralt indexeli - ami kvázi az egész Java világ.
(**) Rengeteg plugin elérhető el, legyen szó kódanalízisről, dokumentációgenerálásról, XML validálásról, LESS->CSS konverzióról, source controlról, tényleg bármiről. Sőt, még Antot is képes beágyazva futtatni, így még tovább bővülnek a lehetőségek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Okos Otthon / Smart Home
- Suzuki topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Age of Empires Mobile - Megjelenési dátumot kapott a végső kiadás
- Linux Mint
- Yettel topik
- KártyaPC topik (Odroid, Olinuxino)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
És ha van valami konkrét kérdés, címezd ide, elég lelkes vagyok e kapcsán