Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kiesett a pikszisből a BOE
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
modder
aktív tag
válasz
pakriksz
üzenetére
Nem tudom mi volt a problémád google appengine-en a servlettel, elvileg azt defaultból tudnia kell, kvázi szabványos szervlet konténert deployolsz föl az appoddal, de van néhány kisebb megszorítás hogy ne lehessen kihasználni végtelen mennyiségű erőforrást, illetve biztonsági megfontolásokból.
A Java EE alkalmazásokra szerintem egyébként sem pont az egyszerű konfiguráció jellemző. vannak dolgok, amik működnek out of the box kevés konfigurációval, de a komplexebb megoldásoknál elég sok deklaratív beállítás van, amiről nem árt, ha az ember tud.
-- ellenben a PHP-val, ami elméletileg csak abból áll, hogy feltöltöd a webszerverre és megy. gyakorlatban meg ahány szolgáltató, annyiféle korlátozás lehetséges --Amúgy nekem már sikerüt (vannak leírások a neten) deployolni JSF-et (Mojarra) és CDI-t is (Weld) is appengine-re. Persze nem fél óra volt, de aztán működött rendesen...
Ha nem tetszik a google appengine, próbáld ki a Heroku-t, de nem biztos, hogy azzal kevesebb utána járás lesz.
Hogy miért nincsenek ingyenes Java hostingok? Hirtelen belegondolva azért, mert kevesebben ismerik olyan szinten, hogy képesek legyenek egy normális weboldalt összehozni velük, így nincs rá akkora igény. Mikor hallani, hogy valaki a sarki suszter weboldalát Java EE alapokon akarja összedobni PHP helyett.
Akik viszont Java-t használnak webes környezetben, azok inkább cégek, és ők szerintem kifejezetten kerülik az ingyenes alternatívákat, mert nem bíznak benne, hogy az tényleg menni fog minden helyzetben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- alza vélemények - tapasztalatok
- Projektor topic
- Arc Raiders
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest