Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Gear S3 - második kör
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
(Konfigom: 4*3,4ghz-s proci. 2*2+2*4gb ram (ddr3, 1600mhz), Win7 64bit (eredeti), Ati radeon hd 5870-1GB. Ez kell a problémám megértéséhez.)
Elég régi és eléggé fura jelenségek uralkodnak a gépemen. Maga a hiba az az hogy ha netezek és valami javát használó honlapot nyitok meg, akkor a gép atomra belassul, és legtöbbször egy félperc-perces állás után ki is fagy a java mondván hogy összeomlott. És ez azért fura mert mint fent leírtam egy eléggé erős vasról van szó, így joggal csodálkozom ha 1 darab netböngészőtől fagy, miközben 3 db crysis 2 is simán megy miközben telepítek. Vírus nemvalószínű hogy van a gépen, elég rendszeresen írtom őket. A gép nem töredezett, nincs tele szeméttel, stb, egyszóval eléggé karbantartom a kicsikét, és mégis, egy nyomorult java alapú honlap, vagy egy youtubos vidi elbánik vele.
A vidikarit is rendszeresen frissítem, akárcsak az oprendszeremet. Namármost nemrég találtam a feladatkezelőben egy eléggé érdekes dolgot, és azt szeretném megtudni hogy az össze függ e ezzel a java problémával. A talált dolog mégpedig az hogy ha a feladatkezelőből, a teljesítmény fülre megyek, akkor ott a szabad memória (úgy hogy megy valami javás honlap) átlagban olyan 0-20MB-on van. Ez normális? Józan paraszt ésszel gondolkodva ennek nem így kén elennie. És azis fura, mint ahogy már említettem, több erősebb program párhuzamos futtatása se terheli le annyira a gépet hogy akadjon, vagy fagyjon, még 1 db youtubos vidi igen.
(íme egy printscreen a feladatkezelőről.
)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Okos Otthon / Smart Home
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory:Nikke
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen RAM-ot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Razer gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A vidikarit is rendszeresen frissítem, akárcsak az oprendszeremet. Namármost nemrég találtam a feladatkezelőben egy eléggé érdekes dolgot, és azt szeretném megtudni hogy az össze függ e ezzel a java problémával. A talált dolog mégpedig az hogy ha a feladatkezelőből, a teljesítmény fülre megyek, akkor ott a szabad memória (úgy hogy megy valami javás honlap) átlagban olyan 0-20MB-on van. Ez normális? Józan paraszt ésszel gondolkodva ennek nem így kén elennie. És azis fura, mint ahogy már említettem, több erősebb program párhuzamos futtatása se terheli le annyira a gépet hogy akadjon, vagy fagyjon, még 1 db youtubos vidi igen.