Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Apple Watch
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davs
tag
Hali!
Nezegettem mar par tutorialt, megyeket a Java, stb. Az lenne viszont a kerdesem, hogy a vilagon ugye most a legelterjettebb nyelv a java, ha jol emlekszem 20% felett van (nemtudom pontosan melyik kutatas alapjan olvastam ezt). Dilemmaban voltam, hogy a Javanak, vagy a C++-nak alljak-e neki, vegul Java mellett dontottem (amit abszolut nem banok, objektumokkal kapcsolatban is megtanultam sok olyan dolgot, amit kesobb mas nyelvnel is tudok kamatoztatni).
A kerdesem az lenne, hogy hol hasznaljak a Javat? Ugye mobil/android szektor az vilagos. De azonfelul? Windows-os/Linux-os GUI-s programokhoz en valahogy a C++-t szimpatikusabbnak talalom, foleg Windowsra, ahol nem kell JDK-t telepiteni kulon..foleg, hogy a c++ ha jol tudom "gyorsabb". Nem otthoni, inkabb ilyen ceges viszonylatban erdekelne a dolog, hogy ha pl fosuli utan Java fejleszto lennek, akkor kb mire szamithatok. Tehat milyen teruleten hasznaljak a Javat?
Koszonom a valaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÚJ, SZÁMLÁS, GARANCIÁS GAMER PC Ryzen 5 9600X RTX 5060 Ti 32GB RAM 1TB NVMe AIO vízhűtés
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- MSI GS65 Stealth Thin 8RE I7 8750H, 32GB, GTX1060, 144Hz, 2.5TB SSD
- 5 ÉV GARANCIA - Asus TUF Gaming LC II 240 ARGB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest