Hirdetés
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Totál nem értem.
Egyrészt ha 10-et adok meg (előjeles egész 8biten) akkor megegyezik, ha 1000, akkor meg nem? Ez elég nagy logikai bukfenc.Azt is írják, hogy a == nem a két értéket hasonlítja össze, hanem a két címet, amin tárolja a változó tartalmát. Vagyis ha nem ugyanazon a címen tárolja őket, akkor nem lehetnek egyformák. Akkor 127-nél kisebb számnál hogyan lehet egyforma címen két különböző változó értéke?
Furthermore,
==operators in Java is used to compares two memory references and not values.Object1located at say 1000 and contains value 6.Object2located at say 1020 and contains value 6.Object1 == Object2isFalseas they have different memory locations though contains same values.Oké, nem csak a Java-val, az angollal is küzdök, de mit olvastam/értettem félre?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest