- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Totál nem értem.
Egyrészt ha 10-et adok meg (előjeles egész 8biten) akkor megegyezik, ha 1000, akkor meg nem? Ez elég nagy logikai bukfenc.Azt is írják, hogy a == nem a két értéket hasonlítja össze, hanem a két címet, amin tárolja a változó tartalmát. Vagyis ha nem ugyanazon a címen tárolja őket, akkor nem lehetnek egyformák. Akkor 127-nél kisebb számnál hogyan lehet egyforma címen két különböző változó értéke?
Furthermore,
==operators in Java is used to compares two memory references and not values.Object1located at say 1000 and contains value 6.Object2located at say 1020 and contains value 6.Object1 == Object2isFalseas they have different memory locations though contains same values.Oké, nem csak a Java-val, az angollal is küzdök, de mit olvastam/értettem félre?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest