- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
Drizzt #11839 üzenetére
Ettől egyáltalán nem kevesebb lesz az alapfeszültség, hanem pont hogy feltépi ezt a sebet szerintem. Kb. fél éve váltottunk pont rendszert amikor szembesültem az új névvel. A mai napig egy pillanatig nem merült fel bennem, hogy egy ilyen abszurd baromság lenne a háttérben. Azt a majmot amelyik kitalálta, hogy sikerüljön frissen megbélyegezni egy csoportot a nevükben mindenkire rámért többlet szívás miatt, beállítanám, hogy az összes HDD és ODD jumpert pingálja át kézzel.
De jövő héttől, akkor majd légyszíves ne lehessen fekete ruhát kapni a boltokban, mert az egy általam nem ismert barátomat a nagymamája halálára emlékezteti és ettől traumatizált lesz. Ebben pedig "potenciálisan" a föld népességének 100% érintett, hiszen nagymamája még szegény Dollynak is volt.
Baszki lemaradt: tátsz end préjörsz. Így már biztos minden rendben lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest