Hirdetés
- iPhone topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szmeby
üzenetére
Nem gondolom, hogy felesleges kötekedés lett volna részemről. Volt ott minden, közösen elfogadott irányelvekkel való szembemenetel újra és újra, túlbonyolított kód (többszáz sor, ami pár tíz sorra redukálható), unorthodox megoldások pl hashmapből key alapján for looppal érték visszakeresése, funkcionális hibák, nem azt implementálták, amit a ticket kért vagy 5 requirementből csak 4-et sikerült implementálni, stb.
De most ez nyilván rosszul jön le, mert az látszik, hogy egy embernek több másikkal volt konfliktusa és a többségnek általában igaza van. Azért utólag 1 emberről megtudtam, hogy amikor lekérték arról a projektről, akkor több más ok mellett az is elhangzott fentről, hogy rendszeresen túl sok olyan dolgot találtam a PR-jeiben, amit nem nekem kellett volna megtalálni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Flint 2 OFF topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest