Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung-gyártású Snapdragon kerülhet a Galaxy S27-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
skoda12
aktív tag
válasz
Szmeby
üzenetére
Nem gondolom, hogy felesleges kötekedés lett volna részemről. Volt ott minden, közösen elfogadott irányelvekkel való szembemenetel újra és újra, túlbonyolított kód (többszáz sor, ami pár tíz sorra redukálható), unorthodox megoldások pl hashmapből key alapján for looppal érték visszakeresése, funkcionális hibák, nem azt implementálták, amit a ticket kért vagy 5 requirementből csak 4-et sikerült implementálni, stb.
De most ez nyilván rosszul jön le, mert az látszik, hogy egy embernek több másikkal volt konfliktusa és a többségnek általában igaza van. Azért utólag 1 emberről megtudtam, hogy amikor lekérték arról a projektről, akkor több más ok mellett az is elhangzott fentről, hogy rendszeresen túl sok olyan dolgot találtam a PR-jeiben, amit nem nekem kellett volna megtalálni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs