- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
togvau
üzenetére
Kicsomagolod, castolod a belét, becsomagolod. Mondjuk, amit az Optional.map() csinál, ha már az Optional a példa.
disclaimer: Remélem azt nem kell mondanom, hogy ha a kalapács nyelével akarod beverni a szöget, akkor ne csodálkozz, ha körülményes. Ha mondanom kell, akkor egy java software design témájú könyv elolvasása szerintem hasznos lenne. Valami a nagyoktól: Josh Bloch, Bob Martin, Kent Beck, Fowler, ...
Ja igen, zavarbaejtően sok állítmány és szleng került a mondataidba, nem vagyok benne biztos, hogy jól értem a problémát, de van egy olyan érzésem, hogy máshogyan illene struktúrálni azt a kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest