Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
togvau
üzenetére
Kicsomagolod, castolod a belét, becsomagolod. Mondjuk, amit az Optional.map() csinál, ha már az Optional a példa.
disclaimer: Remélem azt nem kell mondanom, hogy ha a kalapács nyelével akarod beverni a szöget, akkor ne csodálkozz, ha körülményes. Ha mondanom kell, akkor egy java software design témájú könyv elolvasása szerintem hasznos lenne. Valami a nagyoktól: Josh Bloch, Bob Martin, Kent Beck, Fowler, ...
Ja igen, zavarbaejtően sok állítmány és szleng került a mondataidba, nem vagyok benne biztos, hogy jól értem a problémát, de van egy olyan érzésem, hogy máshogyan illene struktúrálni azt a kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- World of Warships
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Yettel topik
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest