Hirdetés
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- 1 VII Japán
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hét évig frissül az új iQOO
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
gabitoo88
üzenetére
Informatikusnak hogy a piklibe ne kéne programozás? Még egy rendszergazdának is. Már csak azért is, hogy saját dolgodat megkönnyítsd. Igaz én a Java-t kalapácsnak használom és mindent azzal püfölök, olyat is amit pl PS-sel, bash-sal vagy más eszközzel lenne érdemes, de csináltam már java-s reboot programot kínai telefonközponthoz, amit ha nem indítottunk újra naponta, a hívások nem mentek. Betelnetelt rá és kiadta a parancsot. Debian alatt futott cron-ból. Tudom, hogy lehettek volna elegánsabb megvalósításai, de működött. Ugyanígy a régi ERP nem volt képes ütemezett üzeneteket küdeni, egy java-s programocska lekérdezett valamit SQL-lel JDBC-n át és ha kellett, küldött SMTP-n át levelet.
Volt hogy rámlőcsöltek adatrögzítést, csináltam hozzá az ERP által kínáltnál ezerszer kényelmesebb felviteli felületet és onnan nyomtam be az adatokat az ERP-be, ami szintén nem ajánlott, de soha semmi gondot nem okozott.Én imádom a Java-t, mert mindent meg tudok benne csinálni, még ha tudom is, hogy nem kellene mindent benne.
Az a lényeg, hogy egyszerűbb scriptek és programozási ismeretek nélkül a rendszergizda kartalan órás (direkt hagytam le az i-t).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Fractal Design Torrent hazai kisker garanciával
- Új, Felbontott Bambulab P1S / P1S Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő