Hirdetés
- Google Pixel topik
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
gabitoo88
üzenetére
Informatikusnak hogy a piklibe ne kéne programozás? Még egy rendszergazdának is. Már csak azért is, hogy saját dolgodat megkönnyítsd. Igaz én a Java-t kalapácsnak használom és mindent azzal püfölök, olyat is amit pl PS-sel, bash-sal vagy más eszközzel lenne érdemes, de csináltam már java-s reboot programot kínai telefonközponthoz, amit ha nem indítottunk újra naponta, a hívások nem mentek. Betelnetelt rá és kiadta a parancsot. Debian alatt futott cron-ból. Tudom, hogy lehettek volna elegánsabb megvalósításai, de működött. Ugyanígy a régi ERP nem volt képes ütemezett üzeneteket küdeni, egy java-s programocska lekérdezett valamit SQL-lel JDBC-n át és ha kellett, küldött SMTP-n át levelet.
Volt hogy rámlőcsöltek adatrögzítést, csináltam hozzá az ERP által kínáltnál ezerszer kényelmesebb felviteli felületet és onnan nyomtam be az adatokat az ERP-be, ami szintén nem ajánlott, de soha semmi gondot nem okozott.Én imádom a Java-t, mert mindent meg tudok benne csinálni, még ha tudom is, hogy nem kellene mindent benne.
Az a lényeg, hogy egyszerűbb scriptek és programozási ismeretek nélkül a rendszergizda kartalan órás (direkt hagytam le az i-t).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest