- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
gabitoo88 #10464 üzenetére
Informatikusnak hogy a piklibe ne kéne programozás? Még egy rendszergazdának is. Már csak azért is, hogy saját dolgodat megkönnyítsd. Igaz én a Java-t kalapácsnak használom és mindent azzal püfölök, olyat is amit pl PS-sel, bash-sal vagy más eszközzel lenne érdemes, de csináltam már java-s reboot programot kínai telefonközponthoz, amit ha nem indítottunk újra naponta, a hívások nem mentek. Betelnetelt rá és kiadta a parancsot. Debian alatt futott cron-ból. Tudom, hogy lehettek volna elegánsabb megvalósításai, de működött. Ugyanígy a régi ERP nem volt képes ütemezett üzeneteket küdeni, egy java-s programocska lekérdezett valamit SQL-lel JDBC-n át és ha kellett, küldött SMTP-n át levelet.
Volt hogy rámlőcsöltek adatrögzítést, csináltam hozzá az ERP által kínáltnál ezerszer kényelmesebb felviteli felületet és onnan nyomtam be az adatokat az ERP-be, ami szintén nem ajánlott, de soha semmi gondot nem okozott.Én imádom a Java-t, mert mindent meg tudok benne csinálni, még ha tudom is, hogy nem kellene mindent benne.
Az a lényeg, hogy egyszerűbb scriptek és programozási ismeretek nélkül a rendszergizda kartalan órás (direkt hagytam le az i-t).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Videó stream letöltése
- Battlefield 6 - Három nap alatt több mint hét millió példányt adtak el belőle
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Google Pixel topik
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Arc Raiders
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest