Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
En lattam 5+ eves tapasztalattal rendelkezo java programozot, aki nem volt tisztaban a szamok (sot: sima, 1-2-4 byte-os elojeltelen egeszek) memoriaban valo tarolasanak mikentjevel. Nezett nagyott mikor egy byte-stream-ben kellett volna adott modon a periferiara kuldenie...
(Arra mar nem emlekszem, hogy a kettes szamrendszer mennyire volt neki ujdonsag, de amikor a kettes komplemens elokerult, az tuti nullarol kellett neki elmondani.)
Ja es diplomaja volt mernoki szakrol, nem ilyen himi-humi tanfolyamos, meg ugy kb. 5 evvel ezelotti sztori, nem is azert vettek fel mert barkit.
A kedvencem a temaban akkor is az a 4. eves prog.terv.mat-os, aki a koleszban jott nekem, hogy "torol a space!" - nem ismerte az insert billentyut...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest