Hirdetés
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
En lattam 5+ eves tapasztalattal rendelkezo java programozot, aki nem volt tisztaban a szamok (sot: sima, 1-2-4 byte-os elojeltelen egeszek) memoriaban valo tarolasanak mikentjevel. Nezett nagyott mikor egy byte-stream-ben kellett volna adott modon a periferiara kuldenie...
(Arra mar nem emlekszem, hogy a kettes szamrendszer mennyire volt neki ujdonsag, de amikor a kettes komplemens elokerult, az tuti nullarol kellett neki elmondani.)
Ja es diplomaja volt mernoki szakrol, nem ilyen himi-humi tanfolyamos, meg ugy kb. 5 evvel ezelotti sztori, nem is azert vettek fel mert barkit.
A kedvencem a temaban akkor is az a 4. eves prog.terv.mat-os, aki a koleszban jott nekem, hogy "torol a space!" - nem ismerte az insert billentyut...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest