- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
janos1988 #13 üzenetére
Kedves János,
nézd, koszi a PC -s szótárért, tényleg orulok neki, mert ebből is tanultam valamit most.
Azonban mint irtam az előzőekben , ördögi kör:
ahhoz , hogy megfeleloen be legyen állitva a Jávám és JÓL MUKODJON,
ahhoz ezek szerint a Jáva panelen átállitásokat kellene végeznem.DE MIVEL NEM MUKÖDIK JOL a Jávám, nevezetesen ,hogy még
a saját paneljében sem tudok kattintani semmire, mert nem reagal ,
ezert hát nem lehet beállitani , hogy jol mukodjon.Most akkor mit tegyek ?
HOZZÁTESZEM:
bármelyik Jáva verzioval probalkoztam eddig,
MINDRE AZT IRTA KI :
SIKERES TELEPITÉS!
..és mégis ........... -
mzx
senior tag
válasz
janos1988 #11 üzenetére
ezeket mind megtettem ( eleg jo lemezkarbantarto progit hasznalok; a böngeszom a napokban update-lt, de a Java gond régota fennáll; a Vezerlo pult / Java ikonbol hiaba nyitom meg Javat, örgödi kör : ugyanugy ne mtudok menukre kattintani a Jáva alkalmazas menuiben ), kivéve a consolos dolgot
- elég kezdo felhasznalo vagyok, fogalmam sincs , mi az a console. -
mzx
senior tag
jó felé kapisgalhatsz
.. nem akartam leirni elobb, hátha mellékes , de ezek szerint nem mellékes
Amig 128 MB RAM -m volt , akkoriban kezdett az XP egyre tobb vonatkozasban meghibasodni .. pl. a lemezkarbantarto nem ment . És amikor betöltödik az op . rsz gé pbekapcsolasakor, a Feladatkezelot mindig el kell inditanom és egyik fülére kattintanom, mert csak ezutan tudok a legtobb egyéb gombra kattintani bárhol a Windows hasznalat soran.
A Java -val is gond volt tehát.Nos ,amiota 384 MB RAm -om van , azota CSAK az emlitett esetekkel van gond (Java, lemezkarbantarto, reset / gép bekapsc utan Feladatkezelon kell még egyik fulre kattintanom ,h ne legyen gond a Windows hasznalat soran ), de rengeteg egyéb Windows hiba megszűnt !
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest