Hirdetés
- Lefagyhat a Galaxy A56, így lehet feléleszteni
- Google Pixel topik
- Ultra és Racing változatot kapott a OnePlus Ace 5
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Nem tudom, hogy milyen dokumentumban van kifejtve (keresése folyamatban, de fogynak az ötletek), ezért lehet, hogy nem pontos, de emlékeim szerint:
Első alkalom: Tárgyból tök.
Második alkalom: Passzív félév.
Harmadik alkalom: Elbocsátás.Valaki cáfolja meg, ha nem így van, de én így emlékszem.
Más kérdés, hogy tapasztalat alapján nem csinálnak belőle nagy ügyet, legfeljebb a vizsgán buktatnak meg, de mehetsz a következőre.
-
maszat
senior tag
Ugye a folyamatábrákra gondolsz? Az valóban nincs benne a jegyzetben. Sőt, az az email-ben küldött pdf is csak a folyamatábra szimbólumokat tartmazta meg két mintapéldát.
Még szerencse, hogy az ábrákat kidolgozták a hallgatók. Jegybeíratáskor meg is jegyezte Harangozó, hogy bizonyára közös forrásunk volt, mert szinte mindenkinek a feladatában ugyanaz a két dolog volt felcserélve.év elején a 2003-asat javasolta, h abból készüljünk, ehhez képest voltak olyan kérdések vizsgán amik nem is voltak benne...
Végülis azt nem mondta, hogy benne is van minden, csak azt hogy abból készüljünk.
Most, hogy mondod, volt vizsgán egy feladat, ahol IP címeket és alháló címeket kellett számolgatni. Ez nem volt benne, ha jól tudom.A lényeg, hogy 3-al átmentem belőle. Örültem neki, hiszen nem számít könnyű tárgynak.
Apropó: Form hogy sikerült?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Lefagyhat a Galaxy A56, így lehet feléleszteni
- Új firmware javítja a fekete képernyős problémát a friss GeForce VGA-kon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Tíz éves lett a The Witcher 3: Wild Hunt
- Revolut
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Neo - Pantone Poinciana - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest