Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
- Lefagyhat a Galaxy A56, így lehet feléleszteni
- Google Pixel topik
- Ultra és Racing változatot kapott a OnePlus Ace 5
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
DBAtti
aktív tag
válasz
M@trixfan #10125 üzenetére
"Az egy kicsit "You don't say!" feeling, hogy egy szabvál tárgy nem egy EMT. Nyilván nem a gazdstatot vagy a GTK-s mikrót vettétek fel."
Nekik kötelező volt, nekem szabvál... Mindegy, én sem általánosítok, és nem gondolom, hogy az volt a legnehezebb tárgyuk. De nekem is van ismerősöm, aki villanymérnök mellé GTK Msc-t is csinált, és röhögve mesélte hogyan mentek át 4-essel 5-össel (MSc-n) egy-egy vizsgán pár nap készüléssel, vagy jegyet kaptak 4-5 kreditre órára bejárásért(!) - és többek közt kiemelte, hogy már év elején megkapták, mi lesz a vizsgaanyag... mit nem adtam volna ezért sok tárgyból. Persze megint jó lenne tudni milyen szakirányt vettek fel, mit is csináltak pontosan. Itt sem azt kell keresni, hogy milyen egyszerű, hanem hogy mennyivel könnyebb egy villanymérnökihez szokott arcnak.
Ettől függetlenül mint ahogyan írtam, vannak ott is szakemberek, hasznos tárgyak, és lehet rendesen csinálni. A GTK nem azonos továbbá a menedzser szakkal, és én kifejezetten ahhoz csatoltam a mondanivalómat.
(szaktárs MSc-s kollégák minősítették viccnek a menedzser MSc-t)
Azt nem vitatom, hogy van haszna (így kiegészítő képzésnek), de csak menedzserségre jelenleg nem alapoznék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest