- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
perempe
veterán
Csak a Celeronokat szidják. Nekem fogalmam sincs, csak annyi, hogy most egy Celeron 900@1200-ról írok, felvenni meg Athlon XP 1700+-ról veszek fel.Videókódolásban nagyságrendekkel jobb persze az AMD-s gép, de nem csak az órajel arányában jobb, mivel csak 270 Mhz van közöttük, ami kb +30% lenne, de teljesítményben 2,5-3x-os a különbség. Kérdésemre egyébként már érkezett válasz, egy 2700+-nak megfelelő Barton processzorral minden működik, még ez a nagyobb felbontású Xvid felvétel (-paraméterek fent-) is.
Most 2 komoly gondom van a programmal: MJPEG beállításokat nem tudom megváltoztatni (quality-t visszább kellene venni), hang nem indul egyből a fájl elején (- ez régebben ment).
Miért kellett újrainstallálni a Windows-t? (Nekem azóta nincs gondom, amióta megmutatták, hogy mi az a ZoneAlarm/AdAware/Spybot-S&D.)
[Szerkesztve] -
perempe
veterán
Próbáltad-e a linket #23-on? Nagyon tanulságos, nem gondoltam volna, hogy ilyen rosszak a Celeronok. Egyébként megköszönöm a segítségedet.
Kár, hogy erősebb gépben nem próbálkoznak meg vele.
Nekem annyi a gondom, hogy a felvett audio anyag torz, be kellett volna lőni a Mixer Input beállítást.
[Szerkesztve] -
perempe
veterán
Bővebben: link
Engem is meglepett.
[Szerkesztve] -
perempe
veterán
Nagyon jó codec az Xvid, 480x576 felbontással 88-as quality beállítással digitalizálok, 1700+-on 70% átlagos CPU load, 0 eldobott frame. Kb. 500KB/sec. wav (48KHz, 16bit, stereo) hanggal az anyag. Egyetlen zavaró, hogy a kezdetnél nincs hang, csak pár másodperc után ( - mindig szinkronban van egyébként), így ha több fájlra rögzítek (a méret limit miatt), akkor az összes fájl első 1-2 másodpercben nincs hang. Nektek van is van hasonló problémátok?
[Szerkesztve] -
perempe
veterán
Senki se próbálá meg egy normális P4 gépen? (Beállítások fent.)
-
perempe
veterán
Érdekelne pár screenshot, állítólag nagyo jó a VIVO-s Radeon képminősége.
Egyébként az iuVCR programban kipróbáltam a felvételt xvid codec-kel, működik is, de frameket dobálja: kb. 4 darabot hagy el másodpercenként 768x576 felbontás mellett, quality 80-85, Athlon XP 1700+. Ti is kipróbálnátok? Működik-e ez gyorsabb gépen? (Csak van itt Athlon XP 1700+ feletti processzor is.) Előre is köszönöm. (Az eredményeket itt tegyétek közre lehetőleg.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gurulunk, WAZE?!
- Építő/felújító topik
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest