- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
beencee
őstag
Persze, világos, de egy a feladathoz képest eleve extrém módon túlméretezett lapnál fölöslegesnek érzek egy annál többe kerülő, többet fogyasztó, jobban melegedő másikat.
Amennyiben ezen szempontok bármelyike nem érdekes, vagy csekély mértékű, akkor a különbség inkább csak elméleti, ebben igazad van. -
beencee
őstag
Nem a 3k miatt mondtam, hanem a nagyobb fogyasztás miatt...
Ház ügyben én inkább a barkács, vagy a brand házak helyi beszerzése, vagy valami régi különlegességbe (pl. Sony VAIO Desktop) való építkezésre esküszöm...
Az én home-serverem ilyen. -
beencee
őstag
Természetesen ki tudna szolgálni, kb. úgy 2-3%-os terheléssel... Két dolog:
(1) Amit nem értek, az a RAID0, egy home-severnél inkább az adatbiztonság a lényeges (dokumentumok, fényképek, zenék, filmek tárolása), tehát inkább RAID1, nem kell ezt az ehhez a feladathoz amúgy is túl gyors gépet tovább gyorsítani RAID0-val...
(2) Illetve ODD sem kell bele sztem, legfeljebb az elején kell az installáláshoz, utána mire használnád?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest