- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Erről már 2001-ben volt egy konferencia az USA-ban. Olvastuk, akkor megdöbbentünk, de 1-2éven belül már mindenki látta, hogy erre tart a világ. Ma már nem lehet kikerülni, a számtech világa már 20éve nem a felhasználókért van. Teljesen mindegy, hogy almás, vagy ablakos gépet használsz. És a telefonok világa sokkal durvább.
-
cucka
addikt
Memóriahasználatról volt szó. És az én tapasztalatom, hogy a Swfit-ben írt szoftver botrányosan alacsony memóriahasználatot eredményez. Más technológiáknál ez nem feltétlenül adott.
Ugyanígy natív telefonos app-oknál az ios-es fog kevesebb memóriát fogyasztani. Ez is tapasztalat.A garbage collection-el nincs fogalomzavar. Van belőle alapvetően kétfajta - refcount és tracing. Mindegyiknek van előnye-hátránya, memory footprint szempontjából a refcount a nyerő megoldás.
-
Pikari
veterán
Az almások a vlctől kezdve az utolsó gimpig bezárólag mindent a linuxosoktól nyúltak le. Addig nyögdécseltek mindenhol éveken át, hogy az ő trágyaszórójukra is legyen valami épphogy elindulni képes port a linuxra elérhető programok tízezreiről. Alapvetően ez az oka, hogy egyáltalán létezik bármilyen program macra. Ennek tudatában én azért nem büszkélkednék az ökoszisztémával az almások helyében, hanem inkább mélyen hallgatnék...
-
bayarena
aktív tag
Nem tudom, engem nem erdekelnek ezek, semmilyen lassulast nem erzekelek, teljesen tokeletes az M1 8GB rammal.
Mielott barki fikazza, probalja ki. Nekem volt windowsos HP Elitebook-om 16GBal es hat eg es fold a kulonbseg a MacBook javara.
Egy atlagos felhasznalas mellett nekem ez a tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest