Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
válasz
Makszimusz #23 üzenetére
Elég régen írtad, de most olvasva is köszi a leírt tapasztalatokat. Még akkor is, ha negatív a felhang.
Kiváncsi vagyok milyen lesz. Most érkezik, holnap már itt van.
A tesztekben simán úsznak vele, remélem azért nem lesz olyan problémás beázásos.
Igaz, kicsit óvatosabb leszek vele, mint a Huawei gt2-pro-mmal voltam, mert azt minden körülmények között használtam és hát sajna meg is ment: beázott.
Mivel nam akartam nagyon sokat költeni rá, és azért nem akartam gagyit sem venni, ezért döntöttem őmellette.
Arra mondjuk kiváncsi lennék, hogy milyen a cég, amelyik gyártja, erről keveset találtam "magyar" oldalon.
Erről tudtok valamit? -
RZS
tag
válasz
Makszimusz #20 üzenetére
Hello!
Koszi a valaszt!
Meg jo, hogy nem okosoram van
Remelem egyszer osszejon vmelyik gyartonak egy combosabb uzemido, mert ez az 1-2 nap nevetseges, legalabbis szamomra.... -
Ganzer
aktív tag
válasz
Makszimusz #9 üzenetére
Sajnos igen, én is hamar megváltam egy régebbi típustól annó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia ajándék
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest