Itt a Mobvoi új csúcsmodellje

A TicWatch 5 Pro dupla kijelzővel, 2 GB RAM-mal, 32 GB tárhellyel és Snapdragon W5+ Gen 1-gyel dolgozik.

Ismét nem aprózta el a Mobvoi a TicWatch széria csúcsmodelljét, a TicWatch 5 Pro 7000-es sorozatú alumíniumból és nagy szilárdságú, üvegszálas nylonból készült, megfelel az US-MIL-STD 810H katonai szabványnak és az 5ATM nyomástűrés is megvan. Az 1,4 3 hüvelykes OLED panelt Gorilla Galss védi, az energiahatékony működést pedig szokás szerint egy másodlagos, mindig aktív monokróm TN panel támogatja.

[+]

A szerkezetet az új Qualcomm Snapdragon W5+ Gen 1 működteti 2 GB rendszermemóriával, van NFC és integrált navigáció GPS, GLONASS, Galileo, QZSS és Beidou hozzáféréssel, szenzorokból pedig nem hiányzik a magasságmérő, a barométer és az iránytű, illetve van bőrhőmérséklet érzékelő, giroszenzor és gyorsulásmérő is.

A véroxigénszint-mérés mellett folyamatos pulzusmérés is opció Rendellenes Szívritmus detektálással, ami a szívritmuszavarok széles skáláját azonosítja, beleértve a pitvarfibrillációt, az extrákat, a tachycardiát és bradycardiát, és valós idejű értesítéssel motivál a probléma további vizsgálatára.

A 100 különböző mozgásforma mellett új funkció az öt létfontosságú adatot közlő felület, ami 90 másodperc alatt eredménnyel információval szolgál a pulzusszámmal, véroxigénszinttel, légzésszámmal, stresszszinttell és a szív egészsével kapcsolatban.

A korona a rendszernavigációból is kiveszi a részét.A korona a rendszernavigációból is kiveszi a részét. A korona a rendszernavigációból is kiveszi a részét. [+]

Az adatkapcsolat 5.2-es Bluetoothon és 2.4 GHz-es WiFi-n lehetséges, van beépített hangszóró és mikrofon, a rendszert pedig egy meglehetősen nagy, 628 mAh-s telep működteti, ami 80 órányi üzemidőt biztosít úgynevezett Smart Essential üzemmódban, ami automatikusna vált az OLED és az energiahatékony TN panel között. A gyorstöltés fél óra alatt 65%-ot tesz az Wear OS 3-mat futtató kiegészítőbe, ami 359 eurós áron már elérhető a gyártó hivatalos webshopjában.

Előzmények

Hirdetés