- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Nemfértkiaze #21 üzenetére
Majd az lesz a szép, amikor valami random program crashel és nem tudják megfejteni, hogy melyiknek éppen milyen feltétel nem felel meg. Tudom, mert megtörtént nálunk is, felerőszakolt illesztőprogram hiba miatt és a hibatárolóban tárolt hibakódból se derült ki semmi konkrétum, csak, hogy USB interfész hiba...Jobb nem kísérletezni, mert nagyon bosszantó lesz, hogy dolgoznátok és kékhalállal elszáll a win.
Egyébként meg meglehet kerülni a TPM 2.0-át, de valóban érdemes?
"It acts as a hardware security module that stores cryptographic keys and performs security-related functions, making it harder for malware and attackers to compromise a system. By requiring TPM 2.0, Microsoft aims to establish a higher security baseline for Windows 11 users, protecting against evolving cyber threats". Valószínűleg nem hiába van ez így, az internetes szokásokat ismerve, simán összeszedhető bármi..Egyébként meg komolyan, 2009 óta elérhető modulról beszélünk, tehát 16 éve megtalálható a processzorokban
@jerry311: Jobb esetben egy erre szakosodott elektronikai hulladékfeldolgozóban végzik, ahol eltávolítják a sárga színű fémet a csatlakozóikról..Inkább a kérdés az, hogy nem lett volna-e érdemes várni vele még 5 évet, amikor ezek az eszközök így-vagy úgy de leteszik a lantot?
@Narasim: Így se volt egyszerű azonos frekin üzemelő DDR3 ramot találni bele, de persze, ideig-óráig ellehet lenni velük, csak nekem nem ér ennyit, nem fizetik ki (maximum megveregetik a vállamat), ellenben én járok utána.
@ncc1701: Az a szomorú, hogy még jó sokáig, mert a nagy többség majd kap egy figyelmeztetést, hogy lejárt a támogatás, majd vállat von, leokézza és használja tovább. Én sem fogom az otthoni gépemet a kukába dobni emiatt.
-
Crus
őstag
válasz
Cirka 10 éves gépek, az még a Balkánon is erősen csere érett kategória vállalati környezetben. És nem azért mert nem lehet rámókolni valamit, hanem mert 10 év alatt eléggé leamortizálódnak, ráadásul minden nap ajándék már nekik. Az élettartamukon felül szaladnak. További gond, hogy SSD, RAM + ráfordított munka és vastagon a gép jelenlegi piaci értékénél nagyobb összeg lett beléjük verve.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Komoly cég lehet.
-
drsanya
aktív tag
válasz
Azért én ezzel nem dicsekednék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpársportok
- Autós topik
- Spórolós topik
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Samsung Galaxy Buds 3 Pro fülhallgató
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest