- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Utángyártott kijelző igen, ehhez a modellhez már nem lehetett másmilyet kapni, Alis is csak 2 vagy 3 eladó kínált már csak.
#33 janeszgol igen utángyártott, már nem volt más fajta. Ellenben az Ipad 9-hez könnyen lehetett találni alkatrészt itthon is, ahhoz a screen digitizer 60 Euróért lett aztán rendelve EU-s ifixit storeból.
-
válasz
Hieronymus #30 üzenetére
Akkor rosszul írtam, elvittem hozzá, én csavaroztam ki rajta a csavarokat, de a kijelzőt ő pattintotta a helyére. Óvatosan dolgozott pedig, a már bennelévő kijelzőt is egyben kiszedte, ennek ellenére az új 37 Eurós DIXSG Shenzhen JASTROL által forgalmazott Alis kijelzőnek nyomban megrepedt a széle, alig a helyére pattintotta.
-
válasz
Hieronymus #25 üzenetére
Képzeld, az iPad kijelzőjét gond nélkül kicseréltük. Ja meg előtte egy 2020-as M1-es Macbookon is gond nélkül hajtottuk végre a kijelzőcserét. Meg haver már rengeteg telefonon cserélt kijelzőt, nem most kezdte.
Amúgy biztosra vettem, hogy itt is megérkeznek a mindent is jobban tudó szakik , de magasról leszarom...
Hogy illusztráljam a dolgot, a megjelölt résznél repedt meg a kijelző, amint a helyére pattintottuk(nem, az nem a védőüvegen van)
A szakszerű csere itt nem volt lehetséges, ha az alkatrész piskótából van. Én itt megosztom a személyes a tapasztalatom, s másnak is azt ajánlom, kétszer gondolja meg, mielőtt olcsó kínai tabletet vesz.
-
Azért kár tagadni, hogy az iPad nagyon ott van a szeren tablet fronton, akármennyire is utálom az zárt rendszerüket meg a személyreszabási megkötéseiket.
Hidd el, szedtem szét Xiaomi Mi Pad 4 Plus tabletet egy 9. genes iPad 10.2 mellett, s azt kellett megállapítanom, hogy milyen szar silány minőségű alkatrészek vannak a Xiaomi tablethez meg milyen idióta megoldások vannak benne(display flex kábel bekötése ahogy ki van találva).
Elárulom, hogy ahogy helyére pattintottam az új kijelzőt a Xiaomi tabletbe, azon nyomban megrepedt az üveg rajta a gomb mellett, mint a ropi. Pedig haverral csináltam, aki anno a Nokiában dolgozott, s így is törött a cucc rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Magisk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- VR topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest