Aktív témák
-
detri
aktív tag
Köszi, de nem felel meg, mert nem a mostani béna vírus ellen keresek removal toolt, hanem egy normális vírusírtó kell. :)
(Egyébként mutathattál volna másik hozzászólásra, és akkor majdnem teljesen igazad lett volna. :) Említettek itt valami orosz programot is többek között. Csak azért gondoltam rákérdezek, remélem nem akkora baj... :DDD ) -
Som@
őstag
''Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy ha egy rendszergarázda nem baszogatásnak veszi a Windows update felugró ablakát és nem lövi le, akkor nem szopja be a blastert...''
Valamelyest egyetértek. De azért bevallom őszintén, az Xp SP1es után már kicsit szkeptikusabb vagyok billi javítócsomagjaival. Amúgy szerintem egy jól beállított tűzfal és egy állandóan frissülő antivírusprogi is megelőzi a bajt.
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest