- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
MasOyama
őstag
Minden érdekel. Csak annyi kéne, hogy témakörönkét veszi a dolgokat, és a végén legyen egy teszt.
-
MasOyama
őstag
Köszi, beszerezni betudom, csak progi nevek kellenének, amik jónak bizonyultak.
-
chicken
senior tag
válasz
Peter Ur1. #25 üzenetére
ELTE oktatástechnika. Na ott nem semmi kis készlet van.
tyű, most nézem, már úgy hívják, hogy ''ELTE TTK Multimédiapedagógiai és Oktatástechnológiai Központ''
helye: 1117 Budapest Pázmány Péter Sétány 1/A Északi tömb, hetedik emelet.
Régen, mikor arrafele dolgoztam, be lehetett menni kérdezősködni, esetleg elkérni dolgokat, de az kábé hat éve volt. Viszont mindenük megvan, ami hasonló oktatószoftver, más nyelveken is.
[Szerkesztve] -
Peter Ur1.
csendes tag
LangMaster CD-rom sorozat.
-
MasOyama
őstag
UP!
-
MasOyama
őstag
Már találtam 3 szoftvert, de nem váltak be. Valaki esetleg tud valami új programról?
-
MasOyama
őstag
UP!
-
MasOyama
őstag
UP!
-
MasOyama
őstag
Köszi nektek, de ehhez még kevés vagyok. Azért kéne a progi, hogy szavakat mondatokat, szamályokat tanuljak meg, és utánna jöhetne a film , olvasás. stb... Progi kéne. :)
-
chicken
senior tag
igen, igen! Rajzfilmek, MTV (music television), feliratos filmek nagyon nagyon sokat segítenek.
Vesszőparipáim a Karácsonyi lidércnyomás, Némo nyomában, Pókember, Batman és társai.
Jól érthető előadók Bob Dylan, John Lennon, Bono Vox, már amennyiben nem mászol a falra a zenétől. Roger Waterst és társait inkább az advanced studentek ajánlom. -
chicken
senior tag
Ha csak ahhoz kell az angol, hogy írásban/olvasásban jó legyél, vagy például fordítani tudj, elég a progi. Ha viszont valaha értelmes és életszerű beszélgetést szeretnél folytatni egy nem magyar ajkúval, az nem fog menni anélkül, hogy élő beszélgetést rendszeresen gyakorolnál (=élő emberrel való kommunikáció, például tanár).
Ugyanis a valódi beszélgetések nem így hangzanak:
''Amennyiben megettem volna az ebédet, most nem lennék éhes'' - hanem úgy, hogy ''Nem mondod? Akkor most mi legyen''...
[Szerkesztve] -
MasOyama
őstag
Valaki esetleg még? Nem haragszom ám meg... :)
-
chicken
senior tag
elindult a student demo, de ez nem valami nagy szám... én jó sokat tanítottam anglul, ezt nem ajánlom. Viszont találtam egy profibbnak tűnőt is, ennek viszont borsos ára van.
[L]http://www.clarity.com.hk[/L]
[Szerkesztve]
Hát ha összeadom $ban, mi minden kéne innen, hogy valamennyire megtanulj, annyiért el is vállal sztm akárki privátban...
[Szerkesztve] -
MasOyama
őstag
Valami olyasmi kéne ami elmond vagy leír egy leckét, és utánna visszakérdezni pl: teszt formájában. Köszi előre is.
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest