- iPhone topik
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Aktív témák
-
chicken
senior tag
válasz
Peter Ur1. #25 üzenetére
ELTE oktatástechnika. Na ott nem semmi kis készlet van.
tyű, most nézem, már úgy hívják, hogy ''ELTE TTK Multimédiapedagógiai és Oktatástechnológiai Központ''
helye: 1117 Budapest Pázmány Péter Sétány 1/A Északi tömb, hetedik emelet.
Régen, mikor arrafele dolgoztam, be lehetett menni kérdezősködni, esetleg elkérni dolgokat, de az kábé hat éve volt. Viszont mindenük megvan, ami hasonló oktatószoftver, más nyelveken is.
[Szerkesztve] -
chicken
senior tag
igen, igen! Rajzfilmek, MTV (music television), feliratos filmek nagyon nagyon sokat segítenek.
Vesszőparipáim a Karácsonyi lidércnyomás, Némo nyomában, Pókember, Batman és társai.
Jól érthető előadók Bob Dylan, John Lennon, Bono Vox, már amennyiben nem mászol a falra a zenétől. Roger Waterst és társait inkább az advanced studentek ajánlom. -
chicken
senior tag
Ha csak ahhoz kell az angol, hogy írásban/olvasásban jó legyél, vagy például fordítani tudj, elég a progi. Ha viszont valaha értelmes és életszerű beszélgetést szeretnél folytatni egy nem magyar ajkúval, az nem fog menni anélkül, hogy élő beszélgetést rendszeresen gyakorolnál (=élő emberrel való kommunikáció, például tanár).
Ugyanis a valódi beszélgetések nem így hangzanak:
''Amennyiben megettem volna az ebédet, most nem lennék éhes'' - hanem úgy, hogy ''Nem mondod? Akkor most mi legyen''...
[Szerkesztve] -
chicken
senior tag
elindult a student demo, de ez nem valami nagy szám... én jó sokat tanítottam anglul, ezt nem ajánlom. Viszont találtam egy profibbnak tűnőt is, ennek viszont borsos ára van.
[L]http://www.clarity.com.hk[/L]
[Szerkesztve]
Hát ha összeadom $ban, mi minden kéne innen, hogy valamennyire megtanulj, annyiért el is vállal sztm akárki privátban...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest