- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a vászokat, neked is KEPHAMOS, elolvastam a leírását a játéknak.
Ma be is regisztráltam magam, már próbálgattam egy két kocsit, de csak saját magam tesztelésére, azt amit nem értek, viszont a leírásban is szerepel, ha kicsúszok a pályáról, vagy elvesztem az uralmat az autó felett stb-stb, mi az amit ki ír 1X, 2X????Ez valami pontlevonás vagy a későbbiekben fogom ezt érezni? Maga a game tetszik, és remélem hamar meg is szokom a vezetést, nekem most a HPD ARX jön most nagyon be, szeretem a prototípus versenygépeket, nem tudom még a helyes kormánybeállítást. DFGT-m van, logitech szofverében 360 fok körüli a kormányelfordulás, de a játékban nem megegyező ez a forgás. Úgy vettem észre, hogy az előbb említett autónak a teljes kormányforgása 180fok!
Majd rájövök, vagy keresek valami leírást. -
JONAS77
aktív tag
Szeretnék egy pár dolgot megtudni a játékról, amit nagyjából már tudok róla, hogy online módba lehet menni, 1-3-12-24 hónapos tagságot kell, lehet előfizetni, amihez kapok pár pályát és autóparkot. Nos a kérdésem a következő, hogy érdemes-e még kifizetni ezeket az összegeket, él még a netes verseny?
Melyik szerverre érdemes felmenni, ahol vannak még versenyek? És olvastam valami rendszerről is, ami besorol egy futam, vagy győzelem után? Ez mit jelent, és mikor lépek egy nagyobb szintre, mi van akkor ha pl. benn vagyok az első 3 helyezetben? Kapok valami pluszt? Örök tagság is létezik?
Mennyibe kerülne full az egész game?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Magisk
- Ingatlanos topic!
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest