- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiszNóÓl
senior tag
[link] első lekörözésnél nekem jött egyből 8xel kezdtem mert szerintem a második lmp3 is telibevert, utána meg ismét [link] itt biztos én is hibáztam de akkor már elég ideges voltam, azóta elő se vettem a kormányt
ha pedig Balazsinra írtad, előtte elég sokat megy mindig addigra többnyire kiég szerintem aztán ez lesz belőle, meg akinek nem tetszik a stílusa az direkt felbassza mert szereti látni ahogy veri a széket és ennyi, lehet sokan ezt csinálják csak sose derül ki mert nem streamel
#2895biker ez csak egy eset amire kivételesen emlékeztem de szerintem az összes versenyről lehetne ilyet találni és még büszke is magára az azért kemény
Új hozzászólás Aktív témák
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged