Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• col

addikt

Puszta kíváncsiságból én is vettem ma egy "új" - Midnight Black - i One készüléket a meglévő Iluma i mellé. A leírás szerint az első használat előtt fel is töltöttem teljesen - kb bő egy órába telt - egy hozzávaló töltővel.
    Az első dolog nálam is a felkínált fw frisítés volt, ami laptophoz csatlakoztatva az applikáció segítségével - kb 4-5 perc alatt - gond nélkül meg is történt.
    (Egyedül az autostart funkciót kapcsoltam csak ki egyelőre.)
    Az első tapasztalatok nagyon kedvezőek. Valóban én is "sűrűbbnek" és folyamatosan, szinte az utolsó puffig egyforma "erősnek" és intenzívebbnek is érzem a "füsthatást". A fogása ennek is elég "csúszós", tehát alaposan figyelni kell a tartásra, mert hajlamos csúszkálni az ember kezében. Ezen kívül rendben van. Kb 18-20 puffot tud egy töltettel és ahogy mondtam, alig van csökkenés a "füst" erősségében, intenzitásában. Mintha a töltet aromája is jobb lenne, számomra jobban is érezhető a Türkíz töltet - enyhe mentás - íze. Valóban ez így ezért sokkal jobban is hasonlít egy "hagyományos" cigaretta szívásához.
    A többi funkciója is rendben van a fényerőssége a kijelzőnek, a billentéses (gesztusvezérléses) kijelzés, a rezgés, stb. A flexpuffot még nem tapasztaltam (bár lehet, a megnövekedett puff szám ennek tudható be, ám ez nem jelzi, mint az Ilumánál).
    Összességében jobban tetszik, mint az Iluma i és majd meglátjuk egy töltéssel mennyi töltetet lehet elszívni. (Eddig 3 töltetet szívtam el és a töltöttség kijelzője továbbra is a maximumon van.)
    Egyelőre úgy tűnik, ez lép elő elsődleges Iqos eszközzé nálam :)

Új hozzászólás Aktív témák