Hirdetés
-
Mobilarena
IQOS cigaretta

Új hozzászólás Aktív témák
-
llacee
őstag
Én a kukoricát már nem érzem, viszont meguntam a sienna-t.
A teak -nek a füstös íze nem tetszett a russet meg ilyen cefre mellékízű, próbáltam a lime-ost az meg vu2
Egyenlőre a sienna-t meg a türkizt váltogatom, de jó lenne valami más.
Mit ajánlotok? Érdekes előtte 15 évig jó volt a kék soft/arany marlboro
-
galaxys80
veterán
Sziasztok! Tervezem, hogy a sima cigiről átváltanék az iqos-ra. Egyetlen dolog tart vissza, hogy eddig akármelyik heets-et kóstoltam mindig volt némi utóíze. (leginkább kukorica ízhez tudnám hasonlítani). Izesített és a mentolosok alapból nem jöhetnek szóba.
Van valami javaslatotok, hogy melyiket próbáljam ki, ami a leginkább hasonlít az eredeti cigihez?
Előre is köszönöm. -
HellGreg
őstag
Adtam még egy esélyt ennek a fosnak. 2 duóm már tönkrement (az első 1 évet bírt, a második 2 hónapot - mindkettő ugyanaz, elfelejti feltölteni a hevítőt, nem segített a töltőtok csere sem). Vettem a március eleji akcióban egy harmadikat, na az eddig ment hibátlanul, kezdi ez is a fel nem töltéses produkciót. Másfél hónap után. Pedig kínosan ügyeltem rá, hogy mindig a gyári töltővel töltsem, de úgy látszik nem segít ez sem. A 2.4-esből felemésztettem többet is, ott meg a hevítőtok fedelének a zárja tört el mindig, akárhogy vigyáztam rá.
Szóval részemről én itt befejeztem ezt a kínlódást.
-
fant0mi
őstag
válasz
foszigabor
üzenetére
Kb. 2 év alatt a 2. tok és a 3. pen fut nálam. Az szól mellette, hogy ha elromlik (márpedig elromlik), akkor cserélik. Amint nem cserélik ki, én dobom az egészet a francba. Csalódtam a minőségben. Ennyit egy kínai kacat is tud.
-
foszigabor
újonc
Sziasztok!
2 éve használok IQOS 2.4 Plus-t, eddig nem igazán volt problémám vele. Egy hónappal ezelőtt cseréltem a pen-t, a tok még jó. Azonban most van olyan akció, hogy a 3.0 Duo-t 39 Euróért (kb. 14 500 Ft) lehet megvenni + 5 doboz Heets jár hozzá (Szlovákia). Megérné az upgrade? Vagy a 3.0 Duonak is megvannak a maga hibái? Köszi! -
zelos
aktív tag
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
-
ggbuffon1897
őstag
IQOS lil solid 2.0 - ezt hol lehet itthon kapni?
-
Belba
őstag
válasz
stemplar07
üzenetére
Én is kérem szépen, ha elküldenéd a magyar nyelvű használatit!...
Léci, léci, léci!!!...
(Jelenleg szlovén nyelvű van, amiből egy kukkot sem értek.)
-
hufika
újonc
válasz
stemplar07
üzenetére
Szia!ha szépen megkérlek,el tudnád küldeni nekem az egész használati utasítást magyarul?(akár befényképezve?)
-
bghistvan
senior tag
válasz
stemplar07
üzenetére
Kipróbáltam, valóban hatékony, viszont egy másik trükköt vetettem be

A képen látható módon a töltetet összenyomtam 4 ujjal (hüvelyk és mutató ujjaimmal) kockára, ez kb 3 másodperc és úgy is marad.... így húztam/toltam rá a hevítőpengére, és ég és föld, elejétől végéig tartós gőzpára és az aromája is sokkal intenzívebb!
Majd referáljatok róla😀
-
Zsadi
őstag
Szép lassan kipróbáltam a Heetseket sorban. Apricity-vel jártam úgy, hogy az első szálnál szépen kijött az ízvilág, de utána a többi szálnál inkább olyan kaparós, keserű íz jött. Már a 2. doboz ilyen (ma vettem újra). Ez ilyen, vagy kifogtam valami rossz beszállítást?
-
bghistvan
senior tag
válasz
stemplar07
üzenetére
Köszi, ezt kipróbálom😉
-
stefi68
addikt
Ismerkedőként lenne pár kérdésem:
Kaptam kölcsön próbára egy használt IQOS 2.4-et.
Nem tudom, hogy gyenge a hevítő aksija, vagy ez tényleg ilyen-e.
Szóval kb. 3 perc 6-8 slukk után villog a piros LED és kikapcsol.
A használati utasítás szerint ez azt jelenti, hogy a "hevítő nincs feltöltve", pedig a tok és a hevítő kijelzése szerint is fel van.
Egyes leírások szerint 14 slukk és 6 perc lenne a normális 'üzemidő', ez kb. 26 mp-enként egy slukkot jelent.
Lehet hogy túl gyakran szívom meg és nem tudja olyan gyorsan felhevíteni?
Vagy tényleg aksigyenge?
Újraindítás a leírtak szerint megvolt.
A készüléket kb. 1 évig használta egy intenzív dohányos.... -
Zsadi
őstag
A töltőtok és a hevítő firmware verziószámának egyformának kell lennie, vagy eltérő?
-
-
Satyka.
csendes tag
Sziasztok!
Az IQOS készülékek ára az egységes Magyarországon mindegyik dohányboltban vagy lehet eltérés üzlet és üzlet között?
-
csucsu52
aktív tag
Az elmúlt 1 heti tesztem eredményét osztom meg veletek:
kb fél éves az iqos 2.0-m, tisztítom rendesen, mégis egyre kevésbé volt hatékony, néha alig volt gőz.
Az elmúlt 1 hétben minden alkalommal úgy helyeztem be a heetset a hevítőbe, hogy a hevítőt kapcsoltam be először, 3mp várakozás után nyomtam be a heetset.
Érezhetően másképp csúszik rá a hevítőre, mint "szárazon"
A gözintenzitás jóval jobb, újrapróbálva az eredeti sorrendben, először heets be, majd bekapcs ismét semmi gőz.
Szóval én így fogom használni, nekem bevált. -
zeon.hu
Topikgazda
válasz
stemplar07
üzenetére
Okos megoldás, thx!
-
stemplar07
őstag
[link] ezzel a módszerrel szinte hibátlan a Duo3, azaz egy kicsit összecsípve/viszahajtva a Heets, ezek után sem a lambda, sem LiL -nél sincs lényeges különbség..több gőz stb..
-
Lomha 8V
addikt
Sziasztok!
Pénteken vettem egy Iqos 3 Duo-t, azóta elszívtam vele olyan 10 szálat, nem volt semmi gond. A feleségem kipróbálta, mikor végzett, olyan 5 percet le volt téve az asztalra (nem a tokba) és gondoltam megtisztítom. Levettem a cap-et, beletoltam a tisztítót és rögtön ráolvadt, mert forró volt a penge. 5 perc után ez gondolom nem oké. A készülék is meleg volt, de ez csak utána esett le. Még percekig füstölt az olvadt műanyag, aztán gondolom lemerült, mert nem reagált semmire. Most én csesztem el valamit vagy hibás a készülék?
-
zelos
aktív tag
Amit még mostanra tapasztaltam.. Sok iqos tulaj panaszkodik a heetsre hogy sokszor hibás nincs gőz vagy kevés. Ismerőseim is heti szinten belefutnak egy egy hibás heetsbe. Ez a gyengére megtöltött heetsnél fordul elő, amelyik könnyen rácsúszik a pengére. Lamdával ilyen sincs, mindig ugyanannyi a gőz azoknál is ami könnyen rácsúszik. Előbb arra gyanakodtam hogy nagyobb lehet a lamda pengéje ezáltal nagyobb a fűtő felület de nem. Ugyanakkora és vastagságra is. Viszont a penge anyaga és fűtőszál másabb..
-
zelos
aktív tag
-
tommy6961
csendes tag
Sziasztok! Jónak tűnik ez a lambda cc. Van esetleg valakinek összehasonlítása a glo-val és a lambda-val?
-
bghistvan
senior tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Köszi!
-
bghistvan
senior tag
Elég jónak tűnik ez a lambda cc, viszont ha jól értem akkor az iqos heets nem kompatibilis vele?
-
Zsadi
őstag
Sziasztok!
Lassan egy hete használom a Duo 3-at.
Ma kezdte el azt csinálni, hogy a hevítes végén rezeg, villog, de a villogás folyamatos marad, nem alszanak el a ledek. Ki bekapcsolás után egy ideig megint jó. Ez mitől lehet?
(Tisztítás rendszeres) -
zelos
aktív tag
válasz
eboostr
üzenetére
Spanyoloknál is lehet kapni az uniós.
Viszont Terea nevű töltet kell bele az nálunk nincs, ha lesz is biztos hogy drága lesz mivel minden szál tartalmaz egy fémlapkát.
Ami nem tetszik az iluma-ban a max 5 perc szívási idő, illetve hogy ennél is hord magaddal azt a nagy töltőt. -
zelos
aktív tag
válasz
eboostr
üzenetére
Nézegettem azt is, ki tudja itt mikor lesz ha lesz egyáltalán. Abba más fajta töltet kell, itt még iqos hibridet sem kapni..
Meg vagyok elégedve ezzel, sima cigit egyből abba hagytam, lehet állítani az erőséget, ízletesebb, és nem kell olyan nagy töltőt magammal hordani mint ami az iqost tölti, kibír egy töltéssel 40 szálat is.
Titán-acélötvözetű penge, nem tud eltörni, van auto tisztító funkció, szívási időt is lehet állítani max 6 percig, van heets számláló.. -
zelos
aktív tag
Üdvözlet!
Az mitől lehet hogy teljesen új iqos (ami ugye 350 fokon megy) sokkal gyengébb ízt és erőséget produkál mint egy másik készülék ami 280 fokon izzít?
-
Belba
őstag
válasz
stemplar07
üzenetére
Szia Stemplar07!
Mi egy hete vettünk ilyen IQOS LIL SOLID 2.0 készülékeket a családban...
Az eladó külföldről hozta be MO-ra, sajnos nincs hozzá magyar használati, még csak angol sincs, csak szlovén nyelvű.
Látom neked megvan a magyar nyelvű, hogy lehet hozzájutni?
Tudnál segíteni?...
-
norynella
újonc
válasz
stemplar07
üzenetére
Szia! Honnan rendeled?
-
HellGreg
őstag
Nekem is ez volt a gondom vele. Nikotinban ugyan kielégítő, annyit teszek bele amennyire szükségem van, viszont egy idő után unalmassá váltak a mindenféle édes ízek, és egyre gyakrabban nyúltam hagyományos cigihez. A dohányízű liquidek meg inkább gyógyteára emlékeztettek, borzalmasak voltak.
-
buci30
addikt
Iqos 3 duo vagy ecigaretta?
Az ecigi liquid olcsóbb de más téren pro/kontra?Köszönöm előre is a választ
-
HellGreg
őstag
válasz
fant0mi
üzenetére
Én már a mostani Duo előtt is megfogadtam, hogy nem veszek többé, és inkább visszatérek az elektromos cigihez. De nem megy, nem bírok lejönni az iqosról. A cigiről lejönni az iqos miatt ehhez képest sétagalopp volt.
Ez sokkal erősebb függőség számomra, mint a rendes cigi volt. -
jUUh
addikt
Én közbe letettem 8 hete.
Nem tudtam elképzelni, hogy ennyire jó lesz.
-
SztiviVander
addikt
En. meg vettem egy cubic stark-ot a corvin mozi oldalaban levo dohanyboltban 15-ert es azota a duot csak akkor veszem elo ha ez tolton van. Eg es fold. Vegig normalis para jon, nem is feketedik be annyira a heets kozepe mint a dounal, konnyu pucolni, a harom ledjevel jelzi mennyi ido/slukk (ami 15) van vissza, magneses fedel ami nem esik le mint a lil solidnal, lezaroval hogy ne menjen tele szosszel. Nekem bejott. Ja es penges (ami otthon cserelheto, 3e egy uj), ami szinten szempont volt nekem mert a tuskes switch valahogy nem az igazi, felidotol az mar nem ad parat gyakorlatilag.
-
Tibee86
nagyúr
Vissza kell szokni a rendes cigarettára, ott nincs ami elromoljon.
-
fant0mi
őstag
-
HellGreg
őstag
Sziasztok. Elképzelhető, hogy a telefon töltője (Samsung gyorstöltő) tönkreteszi a töltőtok aksiját? Panaszkodtam itt már nem egyszer, hogy a Duo-m töltőtokja egyre gyakrabban "felejti el" feltölteni a hevítőt. Beteszem a hevítőt a teljesen feltöltött tokba, majd kiveszem egy félóra múlva, meg se nyikkan. Van hogy elkezdi tölteni ugyan, de valahol félúton abbahagyja, meg olyan is van, hogy el se kezdi tölteni. Csatlakozókat hiába tisztítom, nem segít. Az előző DUO ezt egy év után kezdte olyan mértékben csinálni, hogy már használhatatlan volt. A mostani Duo-t decemberben vettem, és szinte pár héten belül kezdte ezeket a tüneteket produkálni. Februárban az ügyfélszolgálat telefonon keresztül megállapította, hogy a töltőtok a hibás, így kaptam cserekódot. Most az új töltőtok is ezt csinálja. Tehát gondolom a hevítő (is) lesz a ludas. Arra gyanakszom, hogy mivel a telefonom gyorstöltőjével szoktam tölteni a készüléket, ami olykor igen gyorsan töltődik fel, viszont gyorsan is merül le, esetleg tönkrevágja a töltőtok (és a hevítő) aksiját.
-
trebrona
Topikgazda
-
smileismarci
tag
Sziasztok azt nem tudjátok, hogy a reptéren tudok e venni Heets-et, hogy ne kelljen vinnem, csak ott venni.
Köszi -
xenom0rph
őstag
válasz
fant0mi
üzenetére
Én ezt úgy oldottam meg, hogy először a hevítőre kértem cserét. Hívás közben pedig mondtam, hogy szerintem a töltőtok is hibás lehet mert elég lassan tölt és az üfsz-os kollega megjegyzeskent oda írta a profilomra, majd mondta hogyha az új hevitovel és szarakodik akkor hívjam és küldenek arra is cserét.
-
fant0mi
őstag
A töltőtok szarakodott, valószínű emiatt elrontotta a hevítőt is (második shot rövidebb ideig tartott, és hirtelen kapcsolt ki). 2 napi küzdelem volt az üfsz-szel, egyszerre nem cserélték, mert hátha megjavul az új toktól a hevítő... Pedig volt keresztpróba.
Mindenképpen szakértőt akartak küldeni lakásra, úgy kellett cserekódot kunyizni.
Ahova mentem, nem volt kék tok. Hát akkor legyen arany.
Másnap megint üfsz-szel küzdelem, végre lett a hevítőre is kód. Megyek dohányboltba, kérek arany hevítőt, hogy passzoljon a tokhoz. Hát akkor jött a meglepi. Addig nem adhatnak eltérő színű eszközt, amíg van készleten a hibással azonos színű...
Nem fogadta el a rendszer. Nem volt kedvem olyan dohányboltot keresni, amiben van arany hevítő, de nincs kék készleten.
Úgyhogy most van egy új arany tokom, meg egy új kék hevítőm. Csodás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az elődeit biztos, hogy messzemenőleg lehagyja plusz még az ára is barátságos!

Ez sokkal erősebb függőség számomra, mint a rendes cigi volt.
trebrona