Hirdetés
- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
Sziasztok!
Egyik naprol a masikra az IQOS Iluma-m nem veszi fel a toltest.
A Duo-ra 1 ev cseregari volt, meg fizikai serules eseten is.
Itt mi a helyzet?
Ha itt is ugyanez, akkor mit kell csinalni, hogy kapjak egy "cserekodot"?
Anno voltak videok, amiket vegig kellett nezni, hogy kiadjak a kodot, itt nem talaltam ilyeneket.
Koszonom
!
-
Tangerine
senior tag
Véletlenül heets-et vettem terea helyett (4 dobozzal). Már az egyiket ki is bontottam, aztán csodálkoztam miért nem műxik. Összeszedtem az összes terea csikket amit találtam itthon, kiszedtem belőle a fémlemezeket, és beledugdostam a heets-ek közepébe egyet-egyet. Mivel amúgy is túl lazán vannak tömve, könnyen belemegy. A moddolt heetset az ilumába beletéve működik. Így el lehet szívni a heetset is az ilumában vészhelyzet esetén.
Azért a másik 3 dobozt inkáb kicseréltetem, ha lehet.
-
nylontacsko
senior tag
válasz
nylontacsko #3590 üzenetére
Akkor meg is válaszolom..
Dohányboltban lehet kapni.
A dolog érdekessége, hogy egy nagyforgalom dohányboltban, rajtam kívül senki nem keresett még ilyesmit. Tehát ott sem tudták, hogy van nekik ilyen -
Barnahalo
tag
Nem szoktam panaszkodni, de ilyen rossz minőségű Heetset már régen kaptam. Egy doboz Sienna Capsból ha 5 db volt használhatóan megtömve.
-
nylontacsko
senior tag
Iluma Prime-hoz hol tudok venni kiegészítőt?
(szövet fedő) -
csabiks
senior tag
kicsit offolok:
aki teheti próbáljon rá a ploom-ra is. Brutálisan sok a ‘füstje’ és 5 percig korlátlanul lehet szívni. A gyümölcsös- pattintós 1450ft a sima dohány ízűek meg 1530ft-ba kerülnek. -
yanna
addikt
válasz
SztiviVander #3584 üzenetére
Sőt, felirattal még 1 fokkal jobb fogás lenne rajta, de sajna feliratozóm már nincs. -
littlemamba
aktív tag
válasz
ronin79 #3580 üzenetére
Nekem még csak 4 hónapja van meg, de még nem esett le (sima iluma, nem one, nem prime). Egyébként egyetértek azzal, hogy tényleg nem annyira stabil a fogása. (van egyébként egy iluma one-om is, de azt csak ritkán használom)
Személy szerint én imádom, hogy nem kell takarítani, nem kell erre figyelni. Havonta beletolok egy pálcát, egy kis áttörlésre és ennyi, de nem potyog az égett dohány, nincs macera. Kb 3 nap alatt elfelejtettem, hogy az egész procedúrát és imádom, hogy nem kell csinálnom.
-
ronin79
addikt
válasz
zeon.hu #3578 üzenetére
3duo e szempontból jobb volt neked is? Kissebb, ergonomikusabb, kellemesebb tapintásra is csak az a fránya tisztítás (ami lényegében egy rituál, nem olyan nagyon kellemetlen és még hiányozhat is Iluma után
)
Szerintem tegye fel a kezét akinek még az iluma sosem esett le
Részben a kezdeti használatkor szerzett hajszálkarcok végett (de inkább, már mégis egy éves lassan) cseréltettem.
A fizikai sérülés indokra szenya módon azért még egy kavicsággyal rásegítettem
Ha már szopnom kellett vételekor a gari jóváírásával (és hiába volt beküldve a számla, csupán a töltőtoknál szerepelt a valós vásárlási időpont)
Gyűrűt nem adtam le ahogy a fedlapot sem (lényegében az új hisz, kb. egy hét után cseréltem bőrre). -
ronin79
addikt
Nekem 131.5.0 van rajta viszont a rezgés hibát ez sem javította (a végén amikor már befejezi a hevítést).
Tegnap kértem újat Prime-ból, novemberben lenne már egy éves és van rajta pár karc, hevítő - tok is esett már le, esztétikai szempontból csereérett
Holnap hozza a futár, kíváncsi leszek új készülék milyen fw-el érkezik és h ez a funkció működik-e. -
akyyy
senior tag
szeretném frissíteni a 131.4.1 verziójú illumát, de sehol se találok infót róla, hogy hanyas verziót tenne rá, és mik a különbségek az előzőhöz képest. Erről van valakinek infoja? Melyik a legújabb jelenleg?
-
tothbe
addikt
válasz
sarkanyolo2 #3571 üzenetére
Szlovákiában még tart a 49 Eurós akció amiben 3 doboz Terea-t is kapsz a készülék mellé. Illetve a Terea is 40,5 Euró ha kartonra veszed mert egy doboz ingyen van minden kartonból.
-
zeon.hu
Topikgazda
válasz
sarkanyolo2 #3571 üzenetére
Sajnos nemrég lett vége:
Szeptember 11-17 között volt, régi regisztrált eszköz beszámítással 11.500 Ft.Új akcióról még nem érkezett hír.
-
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
Nem tudtok esetleg valamilyen akcióról, amivel kedvezményesen lehet hozzájutni a középső ILUMA modellhez?
-
zeon.hu
Topikgazda
válasz
csabiks #3563 üzenetére
One-t nem próbáltam, de Iluma, Iluma Prime és Duo 3 esetén is 6 perc vagy 12+2 slukk, amelyik hamarabb bekövetkezik.
(Mivel én korábban magamnak töltöttem a cigit, így számomra eleinte nagyon hosszú volt az Iqos
)
Ízeket meg próbálni kell, mindenkinek más jön be.
Eleinte Turquoise -t használtunk, de már jó ideje Mauve lett. -
csabiks
senior tag
Sziasztok!
~10 év dohányzás után, gondoltam kipróbálom az alternatívákat.. Az elektromos cigi (elfbar) allergiás tüneteket okozott, a torkom is kaparta, így azt offoltam.
Tegnap vettem egy iluma one-t, ez már közelít az igazi dohányzáshoz, viszont (nekem legalábbis) túl kevésnek bizonyul az a 15 slukk. Ma reggel már szüneteket tartva 1-1 slukk között valamivel tovább tartott 1 szál, de még nem az igazi (vagy csak szokni kell).
Csak nekem tűnik kevésnek, vagy valóban lehetne több?
Hamar beleugrottam az iqos-ba, ahogy olvasom a konkurenciánál van korlátozás mentes 4 perces szívás is, de azt meg takarítani kell, azt meg nem szeretném.Jó 5 éve már Marlboro Touchot szívok, most egy doboz torquis ízesítésűt vettem, igazából elmegy kategória, de ha esetleg tudtok ajánlani a touchoz legközelebb álló ízt, vagy úgy szumma a legkedveltebbet azt szívesen fogadom.
Egyébként abszolút bejön ez a hevítős cigarettázás, talán segít majd leszokni…
-
yanna
addikt
Másfél nap után behányt az iluma hevítőm. 3-3 villogás felváltva, utána semmi. Ügyfélszolgálat felhív(kb. 40 perc után ügyintéző), ezt próbáljam, azt próbáljam,persze semmi. Smsben cserekód a hevítőre, megoldódott 20 perc alatt, most eddig jó.
-
zeon.hu
Topikgazda
válasz
IntelKiller7 #3558 üzenetére
34.990 -> 26.990 Ft
-
IntelKiller7
veterán
A Prime is akcios most? Nezte mar valaki, hogy mennyibe kerul?
Duo 3-at valtanek le vele. -
tothbe
addikt
Szlovákiában megint van akció. 29 EUR a One 3 doboz Terea-val és 49 EUR a Duo szintén 3 dobozzal az árban.
-
zeon.hu
Topikgazda
Beneveztünk mi is 2 db Ilumára (2. csak holnap jön, nem volt megfelelő szín asszonykámnak), 11.500 most darabja régi eszközt leadva (egy Duo és egy 2.4).
FW frissítés máris jött rá.Viszont nagyon csúszós a hevítőt, a Duo-ból a fekete jobb volt ilyen téren.
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
3duo hiába műanyag, tapintásra, kézben tartásra kellemesebb érzés volt. Tavaly novemberben vettem a Prine-ot, múlt héten cseréltettem újra, volt már rajta pár karc, főleg első hetekben szerzettek
Szvsz ha véletlenül leejted és karcos lesz, semmi gond, iqos oldalon kérsz újat és másnap már hozza is a futár
Melegedés meg fém vs műanyag, talán természetes. -
yanna
addikt
Duo 3-ról váltottam ilumára. "Füst", íz élmény kicsit jobb, de van pár egyéb dolog. A hevítő rohadt csúszós alakja és fetülete miatt, rajta a gomb eléggé gagyi benyomást kelt, valamint jobban melegszik, mint duo. A tisztítás elhagyása viszont kifejezetten tetszik.
-
sarkanyolo2
őstag
Kifejezetten jó deal.
-
SztiviVander
őstag
válasz
zeon.hu #3536 üzenetére
ebben igazad van, de nem is tudtam volna beleszámolni mivel árat nem írt csak azt hogy minden 10. ingyen volt
így hogy leírta zoltan6 mi mennyi volt már nyilván tisztább kép.
-
ronin79
biztos írtad, és biztos van akinek hasznos info is. de mivel nem járok oda így ha el is olvastam, nem terhelem olyan számomra irreleváns infókkal az egyre fogyó memóriám hogy ott mi mennyibe kerül
-
zoltan6 így neked valóban megérte. én egyszer mentem ki párkányba amikor itthon még nem volt kapható az iqos3 ott meg akciós is volt, de nyilván lukra futottam (előtte nap délután telefonon azt mondták persze van bőven, másnap délben már nem volt) és ott el is engedtem végleg a szlovákokkal spórolás témát. de ettől még örülök ha másnak sikerül -
zoltan6
addikt
válasz
zeon.hu #3536 üzenetére
Így van,9 csikkal vettem.Itthon lett volna 178200ft.Kint fizettem érte 140100ft-ot átszámolva forintra.Az 38100ft haszon, ebből jött le a kb.8000ft üzemanyag.
Nem beszélve még a kb.400ft-os 2,5l-es Pepsi Colaról,meg a 214ft-os dobozos Staropramen sörről a Billaból Úgyhogy megérte kimenni. -
zeon.hu
Topikgazda
válasz
SztiviVander #3534 üzenetére
Nem számoltad bele, hogy ott eleve olcsóbb, tehát nem csak a 10% kedvezmény miatt spórolt.
-
ronin79
addikt
válasz
SztiviVander #3534 üzenetére
Nekem csak 120 ezer jön ki
Írtam korábban h most egy karton 5000-el olcsóbb mint Mo-n tehát 30 ezres megtakarításhoz 7-8 csikot kellett venni ( ha üzemanyag mínusz 8-9 ezer). -
zeon.hu
Topikgazda
válasz
sarkanyolo2 #3531 üzenetére
A 10. doboz van ingyen, nem a 10. csík...
-
zoltan6
addikt
Na voltam tegnap Párkányban.Megvettem a havi Terea adagunkat.30 ezer ft-ot spóróltam vele itthoni árhoz képest úgy hogy ebből már lejött az üzemanyag.Nem kell hozzá semmi kód.Kérdeztem az ott dolgozó hölgyet,azt mondta ha csikkal veszek a 10. ingyen van,Beütötte a gépbe,utána meg levonta a kedvezményt.
-
ékszíj
csendes tag
Sziasztok! Biztos volt már róla szó, úh. természetesen off-topiknak jelölöm majd. Tényleg kivonják a forgalomból az ízesített heets-eket és tereá-kat? Ez mikor várható? Mit jelent itt az "ízesített"? Csak a gyümölcsízűekre vonatkozik (esetlegesen) ez a dolog vagy a mentolosakra is?
-
zoltan6
addikt
-
ronin79
addikt
Mint az összes akciónál, készlet erejéig vagy visszavonásig. Lehet pár hét, lehet csak pár nap. Múlt hónapban készülékek voltak akciósan, most meg a Terea. Tavaly még iluma előtt ajándék cap járt minden karton Heets-hez.Akciók szinte minden hónapban vannak.
Aki határmentén lakik vagy Szlovákiában van útja most spórolhat egy 5000-est / karton. -
ronin79
addikt
Szeptemberi akció Szlovákiában, 45€ helyett 40,50 € karton Terea.
-
zoltan6
addikt
Pénteken megyek Párkányba.Azt tudom hogy a töltetek megdrágultak 4,50-re.(Még így is olcsóbb) Iluma one-ra van esetleg most valami akció? Esetleg valaki tudja mennyi most az ára?
-
-FreaK-
veterán
Gyakori probléma, nekünk is volt nemrég, de már megjavult. Újra kell indítani többször, aztán kis szerencsével majd jó lesz megint.
Én leleveleztem az ügyfélszolgálattal, hogy vagy csere ugyan arra, vagy kedvezményesen Ilumara, utóbbit választottuk, kaptam kódot hozzá. Most viszont épp jó a régi, úgyhogy még nem váltottam be.
Itt vannak az árak amiket felajánlottak cserekészüléknek:
IQOS ILUMA PRIME: 26 990 Ft.
IQOS ILUMA: 11 500 Ft.
IQOS ILUMA ONE: 10 990 Ft.Ugyan olyan készülék persze ingyenes.
-
akyyy
senior tag
kéne egy kis segítség. tavaly 06/23-én vettem az iqos 3 duomat, majd most 10-én szeretném beváltatni Ilumára, erre mai napon egy cigizés után visszarakom a töltőre, és kikapcsolt az egész készülék. pedig még volt benne töltöttség.
Valahogy életre tudtam lehelni, és fel tudta magát tölteni, két szivás el is ment, de azóta csak pirosan felvillan a jelzőfény.
megpróbálom pc-n frissíteni, át törölgettem amennyire tudtam, de eddig ugyanaz, sőt, itthon haza érve ha ujraindítom, apró zúgást ad ki magából, majd elnémül, és jön a piros fény.Nem tudom garanciás-e még, és ha igen, ilyenkor mit tudok tenni, adnak egy új duo3-at, vagy már csak ilumát? és akkor nem kéne vennem, hanem "ingyen" cserélik?
-
zeon.hu
Topikgazda
Politikát mellőzzük, ha kérhetem, van erre megfelelő topik!
-
kalanchoe
senior tag
Sajnos mai nap meghalt a szeretett Glo készülékem (cirka 1,5 év napi használat után), ezért elgondolkodtam, hogy váltsak Ilumára vagy iqos one-ra. Melyiket érdemesebb most venni? Esetleg szokott valamiféle akció lenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest