Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe8719
senior tag
válasz
bruxelles #13483 üzenetére
Ez nyilván attól függ elsősorban, hogy androidot akarsz, vagy iOS-t.
Az android nyílt és rápakolhatsz szinte bármit, jó hardveren az élmény is korrekt, de mivel sok gyártó használja, optimalizálási gondok/akadások állandóan lesznek, nem beszélve a szegényes akksi üzemidőről.Az iOS teljesen zárt, körülményesebb felpakolni rá a cuccokat, viszont a droiddal szemben natív oprendszer, jobban bánik az erőforrásokkal, évekig nyújtja ugyanazt a színvonalat (lassan avul el), és ami ki van írva hogy fut az adott eszközön, az 99%, hogy akadás nélkül futni is fog rendesen.
Emellett korrektül tartja az árát, az iPod üzemideje bármelyik okostelefonénál jobb, viszont nincs benne telefon, úgyhogy a mobilnetet csak tetheringgel tudod megoldani, plusz telefonálni és smsezni is másik eszközön fogsz.Én ha egy éven belül megválok az iPodtól annak kizárólag anyagi okai lesznek, lassan félszáz okostelefon után magabiztosan mondhatom, hogy nem bántam meg, hogy kettéosztottam a funkciókat.
-
xxman
senior tag
-
Dogmatix
tag
válasz
bruxelles #13238 üzenetére
Személyre tudod szabni vele az ipododat. Témákat lehet beállítani, meg csomó hasznos sz@rt le lehet tölteni vele amiket én sose használtam. Úgy működik a cucc, hogy jailbreakeled a cuccot (én mindig redsn0wt használtam), pár kattintás az egész, fent lesz a cydia, abból lerántod az installoust, ami végülis olyan mint az AppStore, csak ingyen szeded le az appokat (ez az illegális része). Az iPod nekem is fel volt törve, de igazából nekem egyáltalán nem kellett ezért az iPhonet, nem is törtem fel. Ha olyan az app, akkor nem sajnálom azt 200-250Ftot érte. Ha jól emlékszem akkor a winterboardot használják rengetegen, meg van egy csomó hasznos Tweak (amik tényleg hasznosak, nem csak parasztvakítás). Azt mondom, ha csak az appok miatt törnéd, próbáld ki, de igazából semmit nem fogsz észrevenni, csak hogy megspórolsz pár100forintot, cserébe lehet full bugos az app amit idővel majd javítanak.
-
e30st
tag
válasz
bruxelles #13233 üzenetére
nagyon érdekes kérdés, hogy lesz-e touch 5g
az új iPhoneról indokolatlanul sok hardverfotó készült, ez felveti a kérdést, hogy akkor az új iPodokról miért nem?
Korábban a touch 4, touch 3 előtt is rendszeresen felbukkantak új hardverfotók, azonosítókódok a béta iOS-ekben, stb, most ezekről azonban semmit nem lehet olvasni.szerintem (és hangsúlyozom, hogy ez csak egyéni vélemény), nem lesz újféle touch, mert nincsenek róla hírek, semmi nyom nem utal a létezésére, ezen kívül a touch jelenlegi hardvere még mindig a legerősebb a kategóriájában, lényegében jöhetne persze jobb proci, több ram, jobb videókártya, de minek? amúgy sem szokott akadozni semmin sem. Egyedül a kamerákon lehetne ténylegesen növelni valamit, de szerintem meghagyják ezt így, hogy aki jobbat akar, vegyen iPhonet, és a touch megmarad az ovodásoknak, akiknek még nem kell mobil, illetve azoknak, akik alapvetően utálják az iPhonet.
ami szerintem lesz:
-tovább árulják a meglévő touch 4-et, a 8gigás megszűnik létezni, talán lesz 16 giga, de inkább nem, és a 32 illetve 64 gigásoknak az árát csökkentik.
Ha app storeból akarsz vásárolni, akkor mindenképp várj szeptemberig, mert biztos nem fog így maradni. vagy árcsökkenés, vagy valami kicsi változás biztosan lesz a touchnál is.mellesleg én személy szerint irreálisan magasnak tartom az apple kiskereskedelmi árait. Érdemesebb szétnézni itt, vagy beszeljukmac.com-on, és ott venni használtat, vagy ha az úgy nem jó, akkor valamelyik kis dealertől megvenni kb 20-30%-al olcsóbban mint a boltban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest