Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
gabe8719
üzenetére
"Emellett korrektül tartja az árát.." - Hmm, haverom is mindig ezt szajkozta az iPhonera.. Egyszer elmagyarazhatna valaki, hogy ez mit is jelent, mert gondlom nem azt, hogy a februarban 80k-ert megvett Touchom 2-3 honapra ra nagyjabol a felet erte, mostmeg mar jo ha 35-öt kapnek erte..

"..natív oprendszer.." - azmi?
De egyebkent egyetertek, en sem bantam meg a külön telo + ipod parositast, sokkal jobb mint ha minden egyben lenne.
Ettöl függetlenül szerintem a kerdesnek nem sok ertelme van, lehetett volna kb az is, hogy kolbasz vagy fogkefe (most igy hasraütesre..)?
Attol is függ szerintem, milyen telo melle veszi illetve milyen helyett venne a One x-et. En pl okostelo melle vettem, de mondjuk az elötte levö telefonomhoz (se w910) nem vettem volna meg, akkor inkabb telefont cserelek. Igy viszont van mobilnet is keznel, ha nagyon kell akkor meg tudom osztani, de a zenehallgatas/jatek legalabb nem a telo akksijat szivja le..
Mondjuk eközül a ket keszülek közül en is a Touchot valasztanam, mivel a One X nem annyira jön be, a Touchra viszont csorgatom a nyalam..
Amugy en is nagy lendülettel vettem iOS-es kütyüt, hogy az milyen franko, mert "szmuusz" meg nem bugos, aztan bumm.. Miota jött a frissites eleg gyakran megfordult a fejemben, hogy eladjam, csak hat eleg nagyot buknek rajt, meg ujat most nem akarok venni.. De remelem az 5-össel nincs ilyen problema.
Új hozzászólás Aktív témák
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ Msi Vigor GK30 Gaming Combo Black (Csak billentyűzet) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Cooler Master SK622 (Hybrid) Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 14IML9 , Ultra 5 , 2.8K OLED 120HZ , 16GB DDR5 , 512GB SSD
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő