Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
techie_guy #11247 üzenetére
Na jó..mentem aludni, én használtnak olvastam amit te újnak írtál ...
Azért így újan annyira nem rossz vétel az 29.000 -ért, de megyek nagyon fáradt lehetek, ha már olvasni se tudok, így meg csak összezavarlak, bocsi :/
-
Jim-Y
veterán
válasz
techie_guy #11245 üzenetére
Anno amikor én nézelődtem iTouch után akkor a 2G-sek 22-25K körül mentek ebből indultam ki:S Én végül 4G-t vettem (persze az sokkal több). Továbbá alla alapoztam az előző hsz-em, hogy 3 hónapja 35-40 között voltak az új ,bontatlan 3G, 8GB-ok .. gondoltam akkor használtan csak kevesebbért adják... Nagyon sürgős ez most neked, vagy ráérsz még nézelődni?!
-
Jim-Y
veterán
válasz
techie_guy #11243 üzenetére
Szia, igazából az nem számít jó vételnek, pont amiatt mert csak 2G átcimkézve, a 3. generációban csak a 32, és 64Gb-os verziók változtak, ergo a 8GB-os 3G-s a 2G-sek árán + pár ezres (mert valószínűleg újabb mint a 2G-sek többsége) van jó áron. üdvJa, hogy 25.e :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest