- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedamin
tag
"-garanciat a rajta levo gyari szam alapjan lehet ervenyesiteni barmely hivatalos apple szervizben"
Ez így helytálló? Számla nem is kell? Nekem ezt írta a garanciás kérdésemre a csávó akitől venném. -
xedamin
tag
Ma bementem ide a szegedi MacShop-ba, és 3 kérdést feltettem az eladónak. Hát, elég felszínes volt, de mind1.
Első kérdésem, hogy mennyibe kerül a 16 gigás touch náluk. Azt mondja 99990. Több se kell nekem, inkább a 60ezreset veszem meg.
2.: Érvényesíthető-e ott a garancia. Azt mondja nem, ott lehet ahol evtték. Dehát a csávó OTP nyereményjátékon nyerte. Ilyenkor mi a megoldás ha hibás és van rá garancia?
3.: Kérdeztem, hogy mit tud a szeptemberi ipod átalakításokról, azt mondja nem hallott róla. Na ja, pont ő nem hallott róla...Végülis, arra jutottam, hogy ha megtudom, hogy lehet a garanciát érvényesíteni, maholnap megveszem azt a touch-ot.
-
xedamin
tag
Összegzés.
Itteni kérdéseim alapján ezek az általános dolgok biztosak: a gyári USB kábellel lehet tölteni gépről, magyarítani lehet JB után, úgy döntöttem nem várok az újításra, lesz ami lesz.
Programokat honnan érdemes letölteni? Netet hogy lehet rávarázsolni, ha nem akarok wifi-s router-t venni? -
xedamin
tag
válasz
czyprian #1709 üzenetére
Istenem, ez egy tökéletes válasz volt
Nagyon szépen köszönöm.
Tehát, a következőkre jutottam: tök mind1 magyar nyelvű-e az a 16 gigás ipod 60ért, jb után úgy is lehet magyarítani. Ha meg nem sikerül, az se vészes. Ha bontatlan, akkor nem is lehet használat közbeni hibája. Főleg, hogy 63 a kirakat-ba a legolcsóbb 8 gigás, és ennél csak egy olcsóbb, pixmania-ba 57ért, de akkor inkább 3 ezret fizetek, pixmania-ról cask rosszat hallok.
Vajon a garancia érvényesíthető egy Mac boltba? Itt szegeden van egy, majd holnap utánakérdezek náluk.
Még az érdekelne, hogy akkor végülis ténylegesen mikor várható az új széria? Nem szeretnék egy ilyen értékű kütyüvel sokat bukni, illetve hát hogy a jobbik kellene. Csakhát azt még meg is kell várni hogy idehozzák Mo.-ra, valaki vegyen, tesztelje, egyebek.czyprian, fel tudnál venni msn-re? oke17@freemail.hu
Úgy tűnik módfelett értessz a touch-okhoz, és inkább valakitől kérdezgetnék mint tizen huszon oldalakat átolvasni. -
xedamin
tag
válasz
czyprian #1704 üzenetére
Az a helyzet, hogy lehet hogy van neked egy pozitív élményed velük, de sokaknak csak negatív van. Most nem tudom, lehet várok még amíg az új kollekció magyarországra is eljut (mennyit kell várni, 1 hónapot? nem olyan gyorsan hoznak ide bármit is Mo.-ra), vagy esetleg vegyek egy ismerősömtől bontatlanul egy 16gigásat 60ért.
A garancia hol érvényesíthető? Van itt szegeden egy Mac bolt, ott lehet?
Még1 kérdés: pixmánián kívül máshol lehet még venni viszonylag olcsón touch-ot? Úgy láttam ennél a cégnél a legolcsóbb szinte minden, viszont vélemények miatt nem akarok ott venni. -
xedamin
tag
Még valami: úgy hallottam lesz egy kis újítás ipod-ok terén, és ez alól a touch se lesz kivétel. Lehet már tudni milyen újítások lesznek benne?
-
xedamin
tag
A kérdéseim továbbra is fennálnak, némi kiegészítéssel.
1: Tökéletesen töltődik a touch úgy is ha gépre van kötve? mert ha igen, nem vennék pluszba töltőt.
2: Magyar nyelvvel hogy állnak a kütyük? Ha nincs, van lehetőség a magyarításra?
3: A jailbreak-elésnek konkrétan mi a jelentősége? Milyen lehetőségek lesznek kihasználhatóak?
4: Ilyeneket, hogy mozilla, msn, meg egyebek, lehet rá telepíteni? (tudom, Safari tökéletes, de azért jó lenne tudni). Illetve, milyen programokat lehet rátelepíteni?
5: Mobilnetet lehet rá csatlakoztatni?
6: Jegyzettömb vagy valami hasonló dolog van rajta?
7: Milyen tartozékokat érdemes mellé venni? Én valami ilyen "zoknit" amibe zsebbe tárolom meg védőfóliát gondoltam. Mi más kellhet még? -
xedamin
tag
Nem találtam semmit. Miért, te miket hallottál, miért rossz?
-
xedamin
tag
Sziasztok.
Közeljövőben (1 héten belül) tervezek egy iPod Touch vásárlást, és lenne jópár kezdő kérdésem.EZT néztem ki magamnak. Azért csomagba venném, mert úgy jobban meréi. Viszont, azt írják leírásánál, hogy: "Csatolt tartozékok Fülhallgatók, USB 2.0 kábel, dock adapter, tisztítókendő, tartó". Itt a dock adapter a töltőt jelenti? Mert ha igen, csak egy átlátszó tokkal venném csomagban.
Ismerek egy tagot, aki 60ért adná egy 16 gigás nyert Touch-át, bontatlan, érvényesíthető garancia. Szerintetek inkább fizessek tizen pár ezerrel többet vagy meg merjem venni a csávótól?
Azt írják pixmánián, hogy van benne magyar nyelv, én mégis úgy hallottam haveromtól hogy neki nincsen. Ha véletlenül nincs a touch-ba, lehet valahogy magyarítani?
A jailbreak-elés kerül bármilyen pénzbe? Illetve, mi a menete?Most hirtelen ennyi jutott eszembe, nagyon szépen megköszönném ha nagy ipod guruk felvennének msn-re, ott biztos tudnék többet is kérdezni. oke17@freemail.hu
Üdv: xedamin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest