Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
skiny83
aktív tag
válasz
Cool Face
üzenetére
Az az szörnyű, hogy sokkal durvább dolgokat is megcsinálnak az apple szervízben. Tucatnyi történetet olvastam neten arról, hogy miként basszák át a kedves vevőt. Memória, merevlemez cseréje egy gyengébbre vagy hibásra meg hasonlók..
...tönkretétel: ez csak egy hirtelen ötlet de egy erős mágnes nem vágna gallyra benne valamit? Ha valami hibát okoz már az is elég és legközelebb amikor visszakapod már háboroghatsz a karcok miatt is.
Persze ez csak egy futó ötlet nem tettem még direkt tönkre semmit. 
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Cool Face
üzenetére
Hát ez kemény, az biztos, hogy ez mindenképp a szervíz hibája, és azé is aki átvette tőled. Mert pl. az ASUS szervízben, ha van valami hiba karc, azt felírják, ha nem írnak fel semmit, akkor tökéletes állapotot jelent.
Így hogy eljöttél, így már sajnos nem tudsz mit tenni
Tönkretételt nem tudom, hogy oldod meg, talán erős mágneses térbe rakod, azzal nem tudnak mit kezdeni, vagy lősz rá egy EMP-t.
Elég gáz, hogy beadod javításra, és csinálnak bele egy 15 ezer forintos kárt neked!
Elszomorító, és egyben tanulságos a fórumtársaknak!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze ez csak egy futó ötlet nem tettem még direkt tönkre semmit.