- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Ahogy érzed...
Én nem mérésekből indulok ki. Szubjektive a nano-n szebbek a magas hangok, a szövegek jobban érthetőek, sokkal tisztább a sztereo hatás és nyoma sincs fehérzajnak, ami a G3-on megvolt. Természetesen ugyanaz a füles és EQ egyiknél sincs bekapcsolva és a zenéim is ugyanazok. Az EQ egyébként gyengébb a nano-n. Én nem szoktam megvetni a hangzásmódosítók használatát, de az iPod-on kikapcsoltam, mert érezhetően többet árt, mint használ.
Szóval ha több mély lenne...majdnem tökéletes lenne.
Maga ketyere sokkal minőségibb, mint a G3, nincs joy, vékonyabb, fém, teljesen sima a hátulja (a G3 nyakban, ing alatt hordva hajlamos volt tépni a mellszőrzetem, amitől néha furcsán viselkedtem
, másrészt mivel vastagabb, ki is dudorodott). Ami bosszantó a nano-n, hogy igazán megoldhatták volna a gombok világítását rajta, mert sötétben elég nehézkes ''kitapogatni'', mivelhogy laposak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Milyen autót vegyek?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Könyvajánló
- Samsung LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Robotporszívók
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Garis Új Samsung Galaxy A35 5G eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- Vegyes , 3 db memoria egyben vihető, teszteletlen.
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, másrészt mivel vastagabb, ki is dudorodott). Ami bosszantó a nano-n, hogy igazán megoldhatták volna a gombok világítását rajta, mert sötétben elég nehézkes ''kitapogatni'', mivelhogy laposak.