Hirdetés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Netfone
- iPhone topik
- Ezzel a mobillal készülhet a 2026-os MWC-re a HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATish0
tag
Hangoskönyveket, és a szöveges fájlokat (nem tudom pontosan milyen kiterjesztésűeket) is kezeli.
Az első dologgal nem tudok mit kezdeni. Gondolm ugyan olyan formátumúak a zenék (legalább albumonként), így nem értem, hogy miért nem rakja be az összes számot. Automatikusan kessted őket, vagy te adtad hozzá a listához?
Az albumokat viszont sajnos egyenként kell rendezni, ha csak nincs mindegyik tökéletesen megcsinálva. Ha megvannak akkor is az albumképet kézzel kell hozzáadni, ami nem rossz meló főleg ilyen mennyiségű zenénél. Ez sokat dob a dolgon, szerintem érdemes megcsinálni.Alap hiba pl. hogy a feat.-es számoknál, ha az artisthoz írja be, hogy ki működött közre, akkor az életben nem fogja egy albumba rendezni őket. Ezt a szám címébe kell beleírni. A sorszámokat sokszor a szám címébe írják,ehhez külön van megfelelő részleg, oda kell írni, hogy hányadik a szám. A covert meg mintmár modntam albumonként kell hozzárendelni. Én ezekkel szoktam elleni órákat. De ha egyszer meg van csinálva mindegyik, onnantól kezdve már könnyű lesz egy-egy új albumot hozzáadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple asztali gépek
- Filmvilág
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16,1", 2,6 GHz i7, 32GB Ram, Radeon Pro 5300M 4GB, 2019-es modell, 2020-as gyártás.
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest