- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
HarryPotter #46230 üzenetére
Felőlem újra elkezdhetjük, de felesleges arra értettem, mivel ha apple is ajánlja, és i4/4S-nél is volt látszata engem túlzottan nem érdekel hogy újra ezen menjen a téma napokat. Többen is megcsinálták többen is javulást láttak, mivel bekalibrálja az aksit így normálisan ez a folyamat. Ezt meg azért osztottam meg mert kíváncsi vagyok ezek után itt is lesz javulást vagy szart sem ér...Mert ugye meglepődve láttam hogy van akinek 2,5 napot bírta telefon (i5) rendes használat mellett...
IOS7-t én már nagyon megszerettem, az új rendszert már be is laktam, szerintem normális háttér esetén egyáltalán nem nőies. Szerintem sokkal szebb mint a régi, bár ez tudom felhasználó függő, de én biztos nem térnék vissza ha lehetne.
-
Totheground
addikt
válasz
HarryPotter #45981 üzenetére
Gondolom hogy megfelelő szintű belső elhárítás mellett megelőzhető lett volna.
-
SÖ
addikt
válasz
HarryPotter #45441 üzenetére
64 bites Nintendo, retina Tamagocsi
-
válasz
HarryPotter #45446 üzenetére
Ja hogy jaa... hát ez már a fejlesztőkön múlik, ki mit hoz ki ebből. Lesz itt majd annyi update, mint állat szerintem.
-
válasz
Nekem meg pont bejön ez a minimal cucc. Igaz, volt is időm megszokni béta 1 óta. Viszont majd akkor lesz frankó, ha már minden app "hetesítve" lesz, mert ez így kicsit még kusza,hogy egyik még a régi design, a másik meg az új.
-
Malachi
veterán
válasz
én azt írtam róla, mikor először megláttam, hogy olyan, mint egy óvodai faliújság.
még most is bízom benne, hogy ez csak az évszázad trollkodása, és az 5s-sel együtt kiadják a normális kinézetű 7-est.
-
válasz
HarryPotter #45436 üzenetére
Hát mostmár mindegy
-
whitezo88
nagyúr
válasz
HarryPotter #45348 üzenetére
8 perc és kiderül, de biztos nem max sebességgel fog jönni.
-
válasz
HarryPotter #45254 üzenetére
A szüleim novemberben vágnak, megyek is haza fénysebességgel
-
válasz
HarryPotter #45169 üzenetére
Én meg azt sem tudom, mire jó a pages, numbers, meg keynote appok, sosem használtam őket
-
madgie
titán
válasz
HarryPotter #45058 üzenetére
Hú, az komoly, ha kilőtte
-
madgie
titán
válasz
HarryPotter #45051 üzenetére
Tényleg tönkrement?
r3dsnake: állatkertben, rácsok mögül nehéz jót fotózni. Nekem most volt állatkertben egy esküvőfotózásom
-
korpicschess
veterán
válasz
HarryPotter #44894 üzenetére
Az mi?
-
máyköl
veterán
válasz
HarryPotter #44797 üzenetére
Én ismerem személyesen, többször beszélgettem vele hosszabban.
Szeret többet mutatni mint amennyije van, talán sznob is, de egy nagyon korrekt palinak tartom, aki szereti amit csinál, és az egész életét ennek áldozza.Sajnálom a dolgot, igazából a blogbejegyzésében próbálja beállítani, hogy mekkora robbanás ez üzletileg, de igazából mind tudjuk, hogy gyakorlatilag megvette őket az iStyle, ne szépítsük.
-
korpicschess
veterán
válasz
HarryPotter #44667 üzenetére
Igazad van, tényleg jók a könyvek, de az utolsó film elég látványosra sikerült.
Na meg mindet láttam azthiszem moziba, de a 2-ben és 3-ban nem vagyok teljesen biztos. Az 5 volt ami elég gyengus.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
HarryPotter #44667 üzenetére
Nem is gondoltam, hogy szereted a Harry Pottert. Meglepett.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
HarryPotter #44652 üzenetére
Sok esetben jobb a tégla mint a kapszula, illy-t meg hagyjuk. Jo iparos kv az, nem több, nagyüzemi szinten készül.
-
SÖ
addikt
válasz
HarryPotter #44576 üzenetére
A következő akkucsalád a Silicon Anód lesz ami kisebb helye tud azonos töltést tárolni, magyarul nagyobb az áramsűrűsége. Ja, hogy ezt csak a jövőre megjelenő Ubuntu Edge kapja. Kivárom, és ha kell azért a mobil PC-ért akár 250k-t is kiadnék. Azaz igazi innováció.
-
SÖ
addikt
válasz
HarryPotter #44568 üzenetére
Fejlődik az, csak a SoC-ok közben egyre több energiát kérnek. Így örülhetünk a tavalyi üzemidőnek. Mondjuk a Nexus4 kb. 400 órás készenléttel bír, míg az új iS 240?
-
válasz
HarryPotter #44568 üzenetére
Arra akartam utalni,hogy tökmindegy, mivel jönne az Apple, lenne, aki azt mondaná,hogy "Ennyi tellett egy egész év alatt, szánalmas"...
Mindenkinek más az innováció... nekem pl. az lenne, ha rendesen menne a wifi sync. Sz*rok én az ujjlenyomat olvasóra
-
manchester85
veterán
válasz
HarryPotter #44563 üzenetére
Szerinted egy 600 dolláros készüléket milyen árkedvezménnyel fog tudni adni egy szolgáltató a 700-ashoz képest? 100 dollár vagy 200, számít valamit, amikor a havidíj is majdnem ennyi?
szerk:
És a fő gond az, hogy lassan már csak üzleti modellt építenek, az innováció kezd háttérbe szorulni.
-
Ragnar95
félisten
válasz
HarryPotter #44551 üzenetére
Ja, csak éppen a készülékenkénti profit számít csak, nem az összprofit, mivel ha olcsóbb lenne az 5C és a 4S-t váltotta volna ki, jóval többet adnának el belőle valószínűleg...
Amúgy annyi csak a probléma, hogy aki eddig az eggyel korábbi modellt akarta megvenni, az most nem fog 5C-t venni, ha továbbra is prémium minőségű, elegáns megjelenésű telót akar... -
GALARDO
addikt
válasz
HarryPotter #44416 üzenetére
Los Santos....Ha még így se, akkor ez nem neked szól.
-
Ragnar95
félisten
válasz
HarryPotter #44209 üzenetére
A cseh sörök valóban elég jók, bár én pont nem szeretem őket, de az igazán különlegesek a belga sörök, azoknak nincs vetélytársuk...Amiket szeretek és jók, azok a német sörök, nem véletlenül van olyan tradíciója a sörnek Németországban
-
Malachi
veterán
válasz
HarryPotter #44192 üzenetére
most pl. éppen Drehert iszom, ez annyiba is kerül, amennyit ér, és igazából vállalható. de ha a Chimay helyett Soproni lenne az üvegben, visszavinném.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
HarryPotter #44192 üzenetére
Igényességrol van itt szó, de hívhatjuk sznobságnak is en vállalom. Én Bécsig megyek egy kiló általam kedvelt pörkölt szemeskávéig amit otthon frissen darálok majd csapolok.
-
Malachi
veterán
válasz
HarryPotter #44188 üzenetére
ja, értem.
ezt elfogadom, de mint mondtam, én nem vagyok kávéfetisiszta, szóval nekem ezen az áron belefér, ha etióp a kolumbiai kávé, ha egyébként nekem jól esik.
de igazad van, jogos, ez is csak egy olyan hely, ahol többet hazudnak annál, mint amit adnak. az ember meg azt hiszi, meg is kapja azt a többletet. hát, ez van.
kávénál eltűröm, sörnél ütnék ilyenért!
-
Totheground
addikt
válasz
HarryPotter #44188 üzenetére
Már nem azért, de ha valakinek bejön egy kávé íze/aromája, akkor nem kurva mindegy, hogy az kolumbiai, jávai vagy épp Mari-néni nevelte a párkányon? És nem kurva mindegy, ha azt mondják rá, hogy borneói? Nem az a lényeg, hogy MILYEN, AMIKOR ISZOD?
Ez szeritnem már nevetséges. -
Xero
nagyúr
válasz
HarryPotter #44030 üzenetére
Kétlem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
HarryPotter #43976 üzenetére
Vagy vadászkos
-
vadászcsiga
félisten
válasz
HarryPotter #43974 üzenetére
Őő mire gondolsz?
-
Xero
nagyúr
válasz
HarryPotter #43899 üzenetére
A csatornákat nézd végig, majd a linket is nézd át amit adtam és próbáld úgy belőni, hogy ne legyen overlap.
-
bigdady
nagyúr
válasz
HarryPotter #43889 üzenetére
ph 7.5 legyen mindig arra figyelj
Szerk: lehet 5,5. Xero tisztára összezavar
-
Xero
nagyúr
válasz
HarryPotter #43884 üzenetére
Sok eszköz nem tud dupla csatornát kezelni 2.4GHz-en, tehát az elvi maximum lecsökken 150Mbps-re, ráadásul a legtöbb eszköz 2.4GHz-en van, így adott esetben nem jut teljesen tiszta csatorna a hálózat számára, amivel tovább csökkenhet az elvi maximum 75Mbps-re vagy még kevesebbre. Ezzel szemben az 5GHz-es tartomány szinte még teljesen tiszta, tehát könnyebben elérhető az elvi maximum.
-
Xero
nagyúr
válasz
HarryPotter #43877 üzenetére
Nyomd le az option gombot (gyik: alt) és úgy kattints rá.
-
Ragnar95
félisten
válasz
HarryPotter #43877 üzenetére
Option(alt) gombot tartsd lenyomva és úgy kattints rá
-
Xero
nagyúr
válasz
HarryPotter #43869 üzenetére
Option click a wifi ikonon a menubaron.
-
Xero
nagyúr
válasz
HarryPotter #43865 üzenetére
2.4GHz-en, ami a legritkább esetben használható ki, maximum nagyon ritkán lakott kertvárosi területen.
(#43867) vadászcsiga: Most, hogy mondod, jó ötlet!
(#43866) HarryPotter: Nagyobb antenna, range extender vagy egyszerűen egy WDS üzemmódban hajtott második router valahol a két pont között.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
HarryPotter #43860 üzenetére
Hát hallod már nem is tudom. Gondoltam fejlesztek, de ez is olyan mint minden más ilyen típusú dolog, minél jobban beleasod magad annál többe kerül.
Bigdady
Ja ja ezért szeretjük őt -
vadászcsiga
félisten
válasz
HarryPotter #43851 üzenetére
Nekem ez tetszik, főleg a formája miatt
[link]
Ja ja mint a nők
-
SÖ
addikt
válasz
HarryPotter #43437 üzenetére
"...hogy az öltönyük szakadt, fakó...„
Ne mossuk össze az elegánst a hagyomány tisztelettel. Pl. ma nagyon divat magyarkodni a parlamentben, ahol egyesek bocskoros ruhákat hordanak. Ezeket a ruhákat a viselőjükkel együtt replika magyarnak tartom.
Tehát minden lehet elegáns, ha stílusos. Ennek semmi köze az angolszás, v. oxfordi irodai munkaruhákhoz. Viszont az is tény, hogy itt van akinek sem stílusa, sem ízlése sincs, mégis osztja az észt. -
vadászcsiga
félisten
válasz
HarryPotter #43482 üzenetére
Akkor ha jól gondolom neked egy Nokia 3310-ed van?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
HarryPotter #43471 üzenetére
En is így voltam pár evvel ezelőttig. Gyerekkorom óta imádtam az órákat, nem tudtam volna elképzelni magam nélküle, ha otthon hagytam véletlenül es elmentem dolgozni, totál szarul éreztem magam egész nap. Aztán egyik napról a másikra letettem es azóta fel sem vettem. Ott a teló. Meg már egyszerűen nem érdekel az idő?
RejtélyesTim82
Hol laksz ahol leütnek egy telefonért? -
máyköl
veterán
válasz
HarryPotter #43431 üzenetére
-
Bling95
őstag
válasz
HarryPotter #43437 üzenetére
ilyen kivételek vannak de azért annak megvan a "szabálya" hogyha valakit az utcán látunk az elegáns e. természetesen ez nem csak a zakó fekete bőrcipő combo lehet, de a rózsaszín óra már egy másik véglet..
-
Bling95
őstag
válasz
HarryPotter #43431 üzenetére
Szamlap annyira nem jon be , de szep ora
R3dsnake : persze vannak fokozatai , de egy rozsaszin ora semelyikbe nem fer bele.... Egyaltalan hogy tudni barki magara huzni ilyen bovlit ? 40 ezerert mar szep orakat lehet kapni...
-
tDr1v3r
veterán
válasz
HarryPotter #33604 üzenetére
Teljesen flat nem lesz... az már az MS design-filozófiája, az Apple szerintem olyat fog kihozni ami tartalmaz pl. gradienteket. Mint az idei WWDC logo-ja... ez személy szerint nekem nagyon tetszik, vagyis tetszene ha hasonló lenne a következő iOS / OS X arculata.
Amúgy, ha már WP: szerintem annál, a (néhai) Zune-nál és az Xboxnál lett eltalálva a Modern UI, a Windows 8-é már erőltetett...
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Szerintem is jól néz ki a WP, nekem más jellegű problémáim vannak vele kapcsolatban.
-
Blyan
félisten
válasz
Én nagyon szeretem a WP dizájnját. De nem kell attól félni, hogy olyan lesz, mert nem. A WP-nek saját koncepciója van, és AZ van megoldva flat dizánnal, de ettől még az alap koncepció teljesen más, nem is hasonlít az iOS-re, flat vagy sem.
Szóval no para. -
Onderon
senior tag
válasz
HarryPotter #33548 üzenetére
Neeem egészen, de majdnem
Te azt írtad nem az a baj, hogy sznob, hanem hogy még annak is akar látszani, én meg azt, hogy nem sznob, csak annak akar látszani
De nem veszünk össze, tény, hogy egy bunkesz. És nem pacek a pacák (úúú ez rettenetes, bocs. Még nekem is fáj. Viszont lehetne valami tré Adam Sandler film magyar címe
)
-
Onderon
senior tag
válasz
HarryPotter #33520 üzenetére
nem, az a baj, hogy sznobnak akar látszani, holott csak egy bunkó.
-
válasz
HarryPotter #32892 üzenetére
telefonálni is lehet vele!
tényleg nagy, pláne úgy, hogy iphone 4s után vettem, de az meg sgs2 után lett, szóval ugráltam a méretek között rendesen, viszont mindig gyorsan megszoktam.
a 3.5" kicsi, az 5" nagy, a kettő között (4.3" lenne az igazi) meg nincs normális telefon, ami számomra ideális lenne. -
mondomén
őstag
válasz
HarryPotter #32889 üzenetére
Több évig az volt.
Egyébként az app drawer már nem így néz ki, kicsit nagyobb a rendezetlenség ikonok, meg színvilág terén.
@SÖ
De hát ott vannak a legördíthető gyors kapcsolók, minek a főoldalra az a kapcsolós widget? Én nem mappázok, azt sosem szerettem ios-en sem. Az app drawerben oldalakra bontottam inkább úgy rendeztem. -
válasz
HarryPotter #32887 üzenetére
igen, xperia z.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
HarryPotter #32887 üzenetére
Ráadásul egy Xperia.
SÖ: Ez valahogy nekem se tetszik.
Bár még nem láttam még olyat, ami tetszett volna.
)
Annyira megy itt már napok óta a hittérítés, hogy nagyon gondolkozom, hogy amíg nem jön az 5S, addig kellene valami olyan mobil, amiben "rendes" kamera is van. Valamelyik nap elmegyek megnyomkodni ismét egy S3-at, hátha nőtt a kezem azóta, vagy nagyobb lett a zsebem. -
Cyberpunk
félisten
válasz
HarryPotter #32856 üzenetére
Nem rég kezdtem, csak a környéken jelenleg. Védőfelszerelés meg ugye minek. Most a fizetést várom, akkor bevásárlok fullface bukó, térd, könyökvédő, meg sípcsont.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
HarryPotter #32850 üzenetére
DH közben. Nem estem nagyot, de elég szerencsétlenül. Egy kicsit megtekeredett a bokám.
Eltörni nem törött, de rendesen bedagadt.
-
Xero
nagyúr
válasz
HarryPotter #32844 üzenetére
Nekem valahogy már idejétmúlt volt, igaz a szemem már szokta a hasonló kialakítást előtte jó pár éve (iMac G3, Apple Studio Display)
Ráadásul ott volt az iMac G4, ami mind a mai napig a Cube-al együtt a szívem csücske és örök álom marad.
-
BossBoss
őstag
válasz
HarryPotter #32819 üzenetére
LOL.
Amúgy én sem használok vírusírtót. Csak lestem, hogy van itt Avast, Kaspersky, Avira, Norton.
Ilyen virusfenyegetettség lenne droidon?
Szvsz baromság...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
HarryPotter #32819 üzenetére
Az gáz
Mondomén
Appstore-bol nem is tudnál, playrol viszont ami késik nem múlik -
Blyan
félisten
válasz
HarryPotter #32368 üzenetére
Ja, én is gondoltam rá....
-
Xero
nagyúr
válasz
HarryPotter #31959 üzenetére
A cilinder is hasonló? Akkor átérzed a homályt!
-
Xero
nagyúr
válasz
HarryPotter #31947 üzenetére
Nekem sincsen, bár én simán csak nem látok szemüveg/lencse nélkül (-0.5,-1.5 és 110 illetve 70 fok rejtett kancsalság. Ha nem rejtett lenne, akkor úgy állna a szemem, hogy ihaj.
).
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
HarryPotter #31743 üzenetére
En feldobtam a kindle appot, ugyis a felhoben vannak a dokumentumaim, egesz jo. Tenyleg nagyon kellene mar egy kindle reader, akkor a whispersync is menne a ket eszkoz kozott.
-
Blyan
félisten
válasz
HarryPotter #31743 üzenetére
iBookkal, nekem nincs vele gondom, remekül lehet skálázni a betűméretet, a fényerőt, stb.
Bírja. igen. A 320 feletti ppi-vel közel olyan távolságból lehet olvasni, mint egy normál könyvet, igaz, mint mondtam egy normál könyv oldalának kb a harmada negyede fér ott egy oldalra. De lapozni tudok. -
Blaise
veterán
válasz
HarryPotter #31153 üzenetére
Igen, csak az a bibi, hogy hamarosan megszűnik. Onnantól használhatatlan lesz az app?
-
Ragnar95
félisten
válasz
HarryPotter #31144 üzenetére
Nem éppen....
4700Ft Vodánál...Bár apámnak amikor kellett microSIM a rendes helyett, megmondtuk,h dobálja a hívásokat a SIM (ami igaz is volt, időnként megszakadt a hívás), aztán ingyen cserélték és olyat adtak, aminél kipattintható volt a nagy keretből a microSIM -
SÖ
addikt
válasz
HarryPotter #31118 üzenetére
Semmi ordogi csak a gyakori kifejezesekhez baromsagokat rendelnek. Ugy latszik tul sokan latogatjak a ph-t
Pl.
2013. ápr. 1., H. 2013. ápr. 1., H. 2013. ápr. 1., H. -
TommyNagz
senior tag
válasz
HarryPotter #31064 üzenetére
De hát mindkét helyen ugyanaz. Most nagyon butának érzem magam valamiért
-
Jojo5
őstag
válasz
HarryPotter #29703 üzenetére
Totheground: fel robbanni ?
mondjuk a kicsi zsír kérdésköre is relatív\szubjektív mint ahogy az izmos emberek megítélése is
@szerk: jaaa, értem, én is könnyen fedődök\hízok
-
Xero
nagyúr
válasz
HarryPotter #29440 üzenetére
Nincs okod félni. A PC-den/Mac-eden futó böngészőt hamarabb fogják meg mint a telefonodat.
-
Xero
nagyúr
válasz
HarryPotter #29437 üzenetére
Ahhoz, hogy az a malware ott legyen a készülékeden a felsorolt figyelmeztetéseket kell figyelmen kívül hagynod.
Nekem pl egyszer került, pont a közelmúltban, ilyesmi a telefonomra. Kommy app-ját testeltem, ám ehhez AppSync-re volt szükség. Nem kedvelem az ilyesmit, de felraktam. Ennek az lett az eredménye, hogy egy igen primitív, de idegesítő kis féreg felmászott a készülékre (ikee). Ahhoz, hogy ez felkerüljön két dologra volt szükség: Jailbreak és telepített SSH. Ez eddig nálam meg is volt, viszont én egyből cserélem a default passwordoket, így azon kívül, hogy generálta a crashlogokat mást nagyon nem tudott kezdeni a készülékkel. Szépen eltakarítottam az AppSync-el egyetemben és kész is.
-
Xero
nagyúr
válasz
HarryPotter #29434 üzenetére
Az is. Ha az AppStore-ban lenne ilyen, az nem férne hozzá annyira a rendszerhez, hogy tudjon érdemlegeset csinálni. Ha JB-elt a készülék és onnan szedsz össze valami hasonló megoldást, az pedig szintén felveti a kérdést, hogy mibe is nyúl bele.
Szóval nem érdemes vele foglalkozni. Ha nincs feltörve a készülék, akkor mindegy, ha pedig fel van, akkor törekedni kell a megbízható repo-k használatára és néha érdemes belenézni a crash logokba.
Ezen felül ugye mondani sem kell, hogy megbízhatatlan oldalakat semmilyen eszközről nem látogatunk. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
HarryPotter #29434 üzenetére
Fölösleges. Ha nem jailbreakelsz, alapból hülyeség, ha meg jailbreakelsz úgy sincs ilyen app.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
HarryPotter #29044 üzenetére
Azt tudsz e már varázsolni?
-
korpicschess
veterán
válasz
HarryPotter #29046 üzenetére
Anyukám, mikor tegnap felolvasott. Pedig mondtam neki....
-
korpicschess
veterán
válasz
HarryPotter #29044 üzenetére
Harry Potter! Tudtam, hogy létezik!
-
Kommy
veterán
válasz
HarryPotter #29041 üzenetére
Nem rendesen Store-ból lesz elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged